Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ak je bht uzeo exskluzivna prava zar bi to trebali vi da uzmete stabi i pricali onda o bih majko moja pred utakmicu i poslije a jaoo i nije vam trebalo puno da se naljutite a bas vam se i prenosila ta utakmica uhhh
Narod i Omladina u punom zamahu i iziricaju na ovoj temi, vidim. Prvi vjerovatno primitivni i zatucani do bola, a ovi drugi jadni sta ce nego za prvima. Uglavnom po mom misljenu ta TV kuca ima pravo da prenosi il\' ne prenosi tekmu, to je njena odluka. Sad\' slagali se mi s tim il\' ne to je druga stvar, al\' mi se cini da ce je na kraju ipak prenositi, he, he, he. malo je prejak event da bi ga ignorisali. Meni kao i masi normalnog svijeta dragi moji manje pametni (ne svi) sugovornici, nije nimalo krivo sto se Srbija plasirala... \"au contraire\"... a vala mi je krivo sto se Bilic Boys-i nisu. Naravoucenje: Ksenofibija i neznanje su opake i opasne stvari narode i omladino manje pametna (ne sva).
A zasto bi sarajevo-x bilo bosnjacki forum? Ili bosanski? Zar to nije prije svega sarajevski site svih sarajlija, multikulturan i tolerantan? Do kad ce vise islamofasiti da svojataju grad sarajevo i bosansku povijest? Ako ime se ne svidja nek idu sa vehabijama u arabiju.
Kako mogu ovi mrzitelji Bosnjaka, da vise danonocno na Bosanske forume? Pa ja kad nekoga mrzim, ne zelim ime da mu spominjem, a kamo li trositi vrijeme i diskutovati na njihovim forumima!
nemoj letece cilime prehladit ce nam se mosnje ;-))
Hahahahahaaaaaaa...buši...hahahahaaaa... Nemojte tako komšije,ima ovdje i kulturnih genocidaša koji vam žele da odete u Afriku.....i da tamo zauvijek ostanete. Ipak vam je tamo \"natural ambient\",kamile,pustinje,leteći ćilimi!
Hahahahahaaaaaaa...buši...hahahahaaaa... Nemojte tako komšije,ima ovdje i kulturnih genocidaša koji vam žele da odete u Afriku.....i da tamo zauvijek ostanete. Ipak vam je tamo \"natural ambient\",kamile,pustinje,leteći ćilimi!
ma silovo sestru....ne treba im prenos da znaju da je bosna raskaratala portugal cuce se to do indije djece mi :D
SELJACI ste skoro svi sto pisete ovdje. Koji vam je da pljujete på srbima i po hrvatima i obratno. Bosna nije muslimanska drzava iti ce ikad biti to, ja cu gledat tekmu u swe sa 5 dobojlija i pola ih je katolika i pola ortodoxa ali su dobojlija=bosanci i tako se osjecaju. Samo vi dole izgleda jos zmirite
ONOM ČETNIČKOM DIREKTORU TELEVIZIJE U REP. SMRDSKOJ ZABRANJUJEMO DA PRENOSI UTAKMICU NAŠE REPREZENTACIJE. ON ĆE SIGURNO NAĆI NEKI DRUGI STRATEŠKI PROGRAM ZA SVOJ USRANI NAROD. ONI KOJI IPAK BUDU HTJELI DA GLEDAJU UTAKMICU TREBAJU SAMO PRITISNUTI DUGME I UKLJUČITI PROGRAM RTV BIH.
zamolio bih ovog nekog genocidasa da se ne sluzi mojim psedonimom.....Nadimak*:....ali hajde razumijem te nisi ti tolko pametan da skontas neki drugi vec se sluzis tudjim pseudonimima.... NAPRIJED ZMAJEVI...CRKNITE FASISTI
Čuj \'da uđe u taj poduhvat\', jakog poduhvata prijenos utakmice, stvarno je ovaj pajdo avanturističkog duha.
NAjgore od svega je sto se ovdje obracunava balavurdija sa serbiancafe, islambosna, poskok...a gazde ovog portala samo trljaju ruke, znaju oni da je nacionalizam dobar biznis...sramota...
MRS...
POštovana gospodo sa x.com-a...ako imate iole zdravog razuma, zabranićete komentare na svakoj temi koja dovodi do toga da se javljaju dvorske lude sa sve tri strane ovog našeg vilajeta.