Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ama bre zar vaš Milorad Dodik lično nije neki dan izjavio da je stanje u RS normalno ?? zar nije istina da jos niste proglasili vanredno stanje? pa sta se onda zalite?
J.E.B.A.L.E TE TVOJE PARE, MENTOLU!!!
eto vam vas brat srbin htjeli ste brata srbina za predsednika eto vas pripazio tako vam i treba trazili ste dobili ste sad ne kukajte nego jedite sto ste posijali
Sta ce vam struja, ionako stalno guslate o ognjistima.
ma vaš je svako ko i malo vrijedi vi svojatate od najobičnijih ljudi,pa preko pisaca do naučnika,sve je vaše nekada za vrijeme komunjara neki pisac silom političkih prilika(čitaj srpskim terorom u rukavicama)se izjasnio kao srbin i to je gotovo za sva vremena,po vama pa i ja sam bio zakleti jugosloven samo sam imao slabo od toga koristi,onaj sa brda(čitaj srpski ter0rista)je bacao granate i na moju glavu a nigdje vojnika ni za lijeka,ja Jugosloven a onaj na brdu se kao bori za Jugoslaviju i baca granate na Jugoslovena... srbi vašem vijekovnom teroru je kraj,Bošnjaci,Hrvati,Crnogorci,Albanci su vas skinuli sa grbače za sva vremena,gazili ste vijekovima balkanske narode,nećete više,što ste svojatali svojatali ste,da je Ivo Andrić(Hrvat iz hrvatskog sela u okolini Travnik)kojim slučajem živ još da čuje da i njega svojatate,hehe,pa čovjek bi vas popljuvao bukvalno da skratim,uglavnom vaš vijekovni teror je završen. PS.nema struje u boljem dijelu BiH,išto Mile od bal1ja,ištii
Nemaju u RS-u uglja ni za roštilj
Koju struju???
Tesla je porijeklom iz Teslica, potice iz porodice Bosnjaka a koji su promijenili vjeru iz bogumila i prakoslavlje. Misleci da je vlah zbog vjere, turci su ih prebacili u Cro sa vlaskim cobanima. Dugo je tragao za identitetom , cak se izjasnjavao kao sokac. Pred kraj zivota sto je opce poznato, prihvatio je nasu vjeru casnu, postao je musliman, rhamet mu dusi bosnjackoj. Ne moze vlaks biti pametan. Na krau se ispostavi d anije vlaks.
kad smo vec kod struje srbi imaju teslu a vi semira osmanagica
Laktasko kljuse sve vise i vise goni one papke sto ga podrzavaju u propast....samo naprijed kad ste kljusine !!!
da dodo ne zna sta je ekonomija ne bi imao to sto ima a vi samo serite kako kaze dodo
Dabogda svijeće uvozili po duploj cijeni
@ ja ba Dodik pere novac TO SVAK ZNA, a milijardu eura koje je opljackao BiH-i na Kipru svake godine sa kamatom pripremaju njegov put u PAKAO !!!!!! Njegove ovce koje ga podrzavaju ce i dalje gladovati a ON CE svoje vile kupovati sve dok mu ANDJEO SMRTI i TRUBA PAKLA ne ZASVIRA ZADNJU NOTU SRBO-VAPIRA i HOP u PAKAO........:-)))))))
@ yah Aferim na suptilnoj retorici dva konstuitivna agresora VJECNE Bosne i Hercegovine !!! Mijesaju lonce, poklopce, Vjeru i svoju patolosku mrznju Bosne ! Bolje jedan dan biti Bosnjak-Musliman nego milion srbin genocidas ko onaj Djokovic koji nosi \"drveni krst\" oko vrata.Mozda ga o spasava od srbo-vampira......:-))))))))
Slovenci kupuju jeftinu struju iz federacije i onda prodaju skuplje Srpskoj. i treba nas j. Ebat i na kamaru bacat kad smo glupi
@ dea Hit.ler, Staljin , Mao i MILOSEVIC su ateisti, ZNAMO SVI NJIHOVE EVOLUCIJE u ATEISTICKOM KRVOPROLOCU I TRAGEDIJI, SIKTER!!!
@ dea Hit.ler, Staljin i Mao su ateisti, ZNAMO SVI NJIHOVE EVOLUCIJE u ATEISTICKOM KRVOPROLOCU I TRAGEDIJI, SIKTER!!!