Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yu star bosanske reci AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH koji be.dnik i amerikanci su potvrdili da ti novi jezici bosanski crnogorski i ostale variante da je to sve Srpski jedan te isti! Nego u pravu si ti nas Srpski narod je mnogo sta radio pod brutalnom turskom cizmom da bi preziveo i opstao i uspeo je narod u tome i danas postoji Srpski jezik kojim ti govoris i danas postoji Srpska Pravoslavna crkva ali vidis jedan deo tog naroda onaj kukavicki deo se prodo turcima i menjo veru za veceru i ti isti danas hoce da glume bajagi naciju falsificiraju istoriju i izmisljaju nova imena za jezik koji vec vekovima postoji! Kako god okrenes yu star ti si poturica i to ces ostati i nosices stigmu svojih predaka koji su izdali svoj narod i prodali veru za veceru. Sta god ti piso o Srbima nikad neces pobeci istini da si i ti od tih istih Srba poreklom i da pricas nasim Srpskim koliko god ti bio zat.ucan i mislio da ga mozes tako jednostavno preimenovat!
Možemo mi lajati koliko hoćemo i na Dodika i na RS. Međutim činjenica je da Dodik radi svoj posao kao i ostali političari u RS-u , usvajaju nove zakone, predlažu, najkraće rečeno RADE i za sebe i za entitet, dok se to za federaciju nemože reći.Političari iz FBIH rade samo za sebe i svoje pleme.
niko nigdje nije reko da je ovo srpski jezik , vec amerikanci su rekli da je to jezik JUZNIH SLOVENA. znam da si srbin, a analgono tome i da si lazov, ne mozes to vise ovdje prodavati. Kao drugo, tuzan je tvoj pokucaj da nazoves ove jezike srpskim.. zvuci bas kao sto su srbi pobjedili u kosovskoj bici.
Voleo bih da to naglas kazes da nema spc ,u podgorici,ili kotoru,ili u niksicu! dzenaza bi ti bila zzagarantovana! e bosnja i kako oni to jednostavno zamisljaju,a spali na tri mahale u fildzanu!
Damire Kad pises o genocidu Najprije se upoznaj s tocnom definicijom genocida Dali su zadovoljeni svi uvjeti iz definicije Znas nije dovoljno samo nesto dugo ponavljat da bi to postalo istina
Ako želiš crnogorski pasoš prvo ćeš morati potpisati papir i složiti se da govoriš crnogorski a u Crnu goru nema više spc ima samo crnogorska crkva a u Bosni se govori bosanski,to je normalno drugo je pitanje što to tebi smeta ali koga briga za to.
Ovo meni liči na još jedno malo ali značajno gubljenje autonomnosti Srpske
Izda vas Dodo ko Libijci Gadafija. Sad vam se valja integrisat, multikulti je mrtav, evo ja cu se zalozit da vam posaljemo tespiha, ahmedija, kur\'ana, ilmihala, i one vase sunarodnjake kokosare Fahru i kompaniju jer oni pricaju tim vasim ruznim jezikom koji mi Bosanci ne razumijemo.
Nema neke razlike izmedju njih i vas i jedni i drugi mrze
\"RS je trajno posvećena očuvanju mira i stabilnosti” - reče čovjek za kojeg se nije desio genocid u Srebrenici i kojem je Sarajevo ružno jer ima \"puno džamija\", koji ne želi dati ovlasti za članstvo u EU I koji ne želi u NATO ... šupljira i nada se da će u međuvremenu Rusi postati jači... Međutim, jedina država koja s vremenom jača u ovom regionu je Turska.
vjecno cu biti zahvalan mojim pradjedovima sto su se ogradili od inkvizicije,,torova, krizeva ,vjestica ,vampira i narvano vlaha tj ovih genocidnii srba...caka danas po boji svoga tena mogu zakljuciti da ja stvarno nemam nista sa srbima..moja bjelina i vasa cadjava boja ocigledno nije iz iste rase nastala...
pogledaj komentara od frustriranih chobana-Serviana-sluga! (Servia lat.sluganija) Nacija nastala najvecim dijelom od Vlaha,dakle Romana,povampirena u svom primitivnom religiozno-mitskom zanosu,otpad ljudskog roda i totalni krah evolucije.ljudi turske krvi i turskog jezika kojima kada bi oduzeli sve Bosanske i turske rijeci nebi se vise mogli sporazumjevati
dalje su išli mas.ovni zl.oči.ni,polako dok se svei dokumenti saberu,svi zl.oči.ni isprocesuiraju itd,znam trebat će godine poslije toga sva ta dokumenta,sve te šlepere dokumentacije o ratnim zl.oči.nima koje su počinili Sr.bi poslati na sve relevantne institucije u svijetu i tražiti u najmanju ruku ukidanje genocidistana Zato vi stalno i razmišljate o nekakvom izdvajanju,dobro znate da sve što je nastalo na zlo.cinu,etnickom cišćenju i geno.cidu treba da nestane sa lica zemlje vi će te nastojati to sačuvati a oni koji su kr.vlju platili nastanak genoci.distana će ga na sve moguće i nemoguće načine pokušati unistiti ko će pobijediti neznam,\"borba\"će trajati desetinama godina
sto uradite u sadasnjosti odjekuju u buducnosti! TAKO I VAS PAD,VASA IZDAJE RODA SRPSKOG I VERE PRAVOSLAVNE,JE UTICALO I NA OSTALE PADOVE U DA STE UVEK PRIKLANJALI OKUPATORU, DA STE ZABYJALE HOZEVE U LEDJA SRBIMA.DA STE ZLOBNI,ZAVIDNI MUSLIMANI JEDNOM RECJU DEGENERISETE SE JEDINI SPORT U KOJEM STE PRVI JE SPORT KOJI SU VAM SRBI SPREMILI,SEDECA ODBOJKA!
BAGRO NE PALITE SE I NE PROVOCIRAJTE JEDNE DRUGE VEC KRENITE SVI ZAJEDNO STOKO JEDNA