Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Hotel BL\" je u stvari pseudonim za insajdera restorana Ambasador u hotelu Bosna u Banjaluci.Tamo je tajno odsjeo visoki ministar jedne evropske zemlje cija je uloga u razgovorima o prekompozicij buduce politike BiH izmedju Predsednika Republike Srpske Milorada Dodika i Katarine Ashton , bila kljucna. Ako se osvrnemo na dodjelu prestiznog priznanja ordena Viteza francuske Legije Casti Nemanji Kusturici i \"neocekivano\" prisutvo Dodika ovom prigodom u Kanu kao i nivo, onda je evropski kurs i uloga Dodika u predstojecim dogadjajima predvidiv i krajnje izvjestan. Dodjela Ordena samo je bio snazan odgovor onoj politickoj struji u EU i USA koji je definitivno propao.
Onaj,što ti ga je u usta.........
jovo dingospo
Ti si u pravu.Jovan Divjak dobio je francusko priznanje za izuzetno zalaganje i posredovanje pri oslobadjanju francuskih pilota iz ruku bosanskih Srba.Tom prilikom licno je kontaktirao svoje bivse (JNA) kolege medju kojima i Jovicu Stanisica.
tačno je, sad sam provjerio.jovan divjek je nosilac najvišeg francuskog ordena “Legija časti”.
http://www.youtube.com/watch?v=9oUDcxcXLoc&feature=player_embedded#at=147
Nece meni ba.li.je vise nikad dirati gy.zove mojih ljubimica
I ja sam izvrsio secesiju na gy.zo.ve Pretorianove mame i sestre i to su sad samo moji gy.zo.vi
ughrhhrhrrrhrggrgrgrgr hhhrhrhrdeeddhgfrrfrf ggrgrru8JHJHgfffgrrguu .................................. \"Bosanska himna\"
@Johhny nek si nam eto ti orginalan svinjogojac cetni.cki
@Johhny ili Pretorian kako volis vise - nist se ne brini jarane dobicete ga obojica
STUPID BOSNIANS SMISLI NEŠTO ORIGINALNIJE MUJAGA.... NAPORAN SI...
Ja ga moram primiti bilo gdje inace cu prijaviti Kustu da me majorizira i ima odmah da izadjem na referendum sa pitanjem da li mene Pretoriana Kusta treba gyz-iti ili ne - freee smrd-ska
ako me sjećanje dobro služi, orden legije ima i general divjak
@Pretorian - mozes nema problema a na kraju cu ja da po.pu.sim obojici
Mogu li ga ja dobiti od Kuste u usta , moze i zgyza