Dodik otvara prostorije
0
RS od sutra ima predstavništvo i u Beču
Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da će ovaj potez poboljšati standard u manjem BH entitetu, gorivo će pojeftiniti, plaće će se povećati za 63%, penzije također, djeca će dobiti kvalitetnije obrazovanje.... idila....., ali stvarnost je da je ovaj potez ustvari prodavanje magle narodu i zapošljavanje bliskih prijatelja i rodbine u Beč.... Narode, moj narode.... hoćete li ikada doći pameti..........
KADA ČE OTVORITI U SARAJEVU
srbija nemoze ni kosovo da vrati, a da ratuje u bih to moze sanjati samo.
necel se vise odvojiti ova Srpska pa da mi zavrsimo gdje smo stali 95. Banja Luko dolazim po drugi put! Pozdrav od 7-og korpusa!
Polovina stanovništva Republike Srpske ne kupa se redovno, podaci su do kojih je u istraživanju došao Institut za javno zdravstvo RS. PS : Izgleda da imate preceg posla , hahahaaaa ...
Fabrike su za levate. Ovako 540000 KM za 4 clana osoblja, 1,4 stoje za ured svaki umoci 100000 maruna godisnje. Velikom vodji odvoje reket i mirna Bosna. Da hoce otvoriti jos jedno 200000 ovakvih ureda. Moze se kompletna RS preseliti u predstavnistva sto se mene tice.
HAH....srbija nema sta da jede a da ratuje po Bosni. Zaboravite to gulili ste jugu 50 godina i onda ratovali. daj ne kmeci . Bh pravoslavci ce izaci iz Bosne 100%.
ja otvaram predstavnistva a vi penzioneri glodjite t.aki ka.ra.m ti se sa sneskom
svi na arenu sport!! gledamo prelepi derbi! 50 hiljada ljudi Beograd Srbija! ajmo! :D
Srbija podrzava RS! :) svaku, vojnu, tenicku pomoc, dobijate od nas u slucaju da zatreba! necemo da pustimo BIH na miru nikad, da vide protiv koga su teli da ratuju i koga su pobedili :) bice opet rata iako ga ne volim, samo sto ce ovaj put Srbija da ucestvuje sa svim kapacitetima a onda ce da bude belaja, i bez natoa nadam se pa cemo jednom da resimo za svagda tu izmisljenu bosnu! sramota! dobice uskoro nezavisnost RS nisu problem muslimani, mali su oni za nas, gledamo kako da izdejstvujemo to kod velikih sila, a Rusija recmo jaca nego ikad!
Vi sami Bh pravoslavci nebi ni deset dana ratovali bez pomoci srbije i rusije. Uvijek cete biti nesigurni u Bosni. I vremenom cete ispariti kao sto ste idosli u Bosnu.
Brcko u rs-u? ahahahahahahahahahhahaahahhahahaha
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/iz-minute-u-minutu/86130-polovina-stanovnistva-republike-srpske-ne-kupa-se-redovno.html.
Pa vojsak iz Srbije nije nikada ni bila u BIH samo dobrovoljci iz Srbije. Da je ula vojska vi bi sada bili u Pakistanu.
Ti sto se prestavljas dado, zaboravi da ce ikad vise srbija sa vojskom preci Drinu. Ratom ste to napravili ratom ce se i unistiti. kmecate te i za Moskvom kao uvijek.
valjda je svakoj bu.d.ale.tini jasno da RS ide ka konacnoj nezavisnosti
Tako je Juka. Svi sandzaklije se ponose svojim teritorijalnim obiljezjem - srbijom i srbijanskom zastavom. 90% sandzaklija bi sjutra ustalo da gine za majku Srbiju. I sva njihova djeca i unuci koji zive po BIH a samo u Sarajevu ih ima 100 tisuca takodjer se sinovi srbijanski.