Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlican stav vlasti iz\"REPUBLIKE SRPSKE\"bravo i cestitam i samo nastavite i dalje sa istim stavom i ne nasjedajte na naivluk i podmuklost,posto sa tim njihovim obecanjima uopshte nista ne dobijate nego samo gubite nasta vas oni i zele u svakom trenutku da dovedu!-bolje je za nas i vas, keka ovako stanje potraje jos 15-30-set,godina i neka oni stoje skupa sa OHR-om,kada im je vec taj jedini i glavni cilj,samo;VI;budite oprezni i cuvajte interes svoje\"REPUBLIKE SRPKE\"ipak ste vi svoji na svome.a njima ako se svidja vjecito biti u gostima-neka ih!
Ma Raffi ostani ti nama jos 50 godina. Sto ne bi kad ti je ovdje fino, ovdje si maharadza i klepas finu lovu, a uradis koliko ocjenis da treba. Znas ti da ti nece biti nigdje bolje i da te niko, kad se jednom vratis u svoju zemlju, nece .ebavati ni za suvu sljivu A dok si ti tu i tvoji pajtosi da Bog da da udjemo u EU. Tamo ne primaju djecu sa starateljima, a ti to vidim zelis zorno da budes. Volis da crtas krugove, da se igras policajca, a nije ti strana ni uloga dresera domace stoke (citaj politicara)...Pa kad si tako vrijedan ostani ovdje, jer sunce tudjeg neba nece te grijati nikad kao sto te ovo grije!
Bilo bi dobro da se kod konacnog uredenja BIH glavnom gradu Sarajevu da status distrikta, slicno Brckom, a ne da pripadne jednoj federalnoj jedinici.
@abu je-ban jes jes skupo me placa i sarajevo-x i Silajdzic a i Rafi i Obama,sta ces poneki znaju da zive,hehehehe:))) BiH4EVER!
Ne vjerujem da Tuzlanska solana moze da proizvede soli kojiko RAFI i ANTISRPSKIM RAFICIMA je potrebno da osole pamet neistomisljenicima. Njemacka FASISTICKA ideoligija je bila,a koju vjerno slijede Rafi i ostali; PONOVI LAZ 1000 PUTA POSTACE ISTINA,ali ja mislim da to vise ne prolazi tako lako. Usput,LAKA TI ZEMLJA GOSPODINE PAVLE.
Samo su 3 SS divizije postojale na prostoru bivse Yugoslavije Handzar divizija tj vi balijjeeeee, Ustase i Folksdojceri ni jedna od preostale dve nije bila srpska sada kada vidim da smo sa vama nekada dijelili dobro i zlo povraca mi se...NIKADA VISE SA POGANIMA POPUT VAS!!!
vidi ba pravoslavca gregorijana sto fol prijeti braci pravoslavcima, ha, ha
RAFI, nakaradna i nakaradni pljackasi trebaju nestati, terba ih sprovesti iza resetaka. podrska Gregorijanu.
A K A D E M I K I Pipo SU LJUDI KOJI SJEDE U KANCELARIJI sarajevao-x I NAMJERNO PISU PROVOKATIVNE KOMENTARE DA BI USPROVOCIRALI ONE ZA KOJIMA TRAGAJU ONI KOJI FINANSIRAJU I sarajevo-x(Haris Silajdzic&company)... AKADENIK \"glumi\" S R B I N A, a Pipo M U S L I M A N A, au stvari su jedna te ista osoba. ALI UZALUD IM ( MU ) TRUD..NA OVOM SAJTU SU SAMO ILI ONI KOJI U B I J A J U DOKONOST KAO JA ILI POLUPISMENI NACIONALISTI KOJI ISPOLJAVAJU SVOJU MRZNJU I TAKO SE PRAZNE..KAD SMO VEC KOD PRAZNJENJA ODOH I JA U HALU DA SE DOBRO ISPRAZNIM, A VI ME DOCEKAJTE SA KAMARU KOMENTARA KAD SE VRATIM...UHHHH ....IZGLEDA DA MORAM POZURITI
\"Gospodine Sicer, nisam ja zapalio zito...\"
Da se neces penjati na banderu, gregorijan? \"Popela se zaba na banderu...\"
Ma, bre...poduzeces ku...nu!!!
Poduzeces ODLUCUJUCE KORAKE POSLE DESET GODINA.. E moj Grgure, ti ga \"zavlacis\" narodu isto ko i Vladika iz Trebinja Grgur koji zajedno sa Dodikom jede krmetinu i pije krusku na bozicne poste.. Tebi je cilj zadrzati sto duze \"SVOJE RADNO MJESTO\" a zaboli te visuljak medju nogama koji samo sto nije otpao, za DISTRIKT BRCKO, BLENTITETE I BIH...
joj sta vam ovaj rafi radi hahahaha, hem vam kara srpkinju , hme vam kara entitet, hem vam kara distrikt ahahahaha
TO RAFI samo TAK! Udri po krvavim prsticima genocidne tvorevine,ONI nista ne ispunjavaju osim pljacke i bolkada drzave Bosne i Hercegovine! NAPRIJED! BiH4EVER!