Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
policija ove zemljeee nikad nece stici na vrijem.....jer niko se ne drzi svoje struke...nocas uzimam pravdu..... :)
Joj ja kad vidim one nase sestice, pa ko im uvali one rotacije na sredini krova u obliku kutije za cipele, braco moja mila, smijesno izgleda kad se upali...ljudi davno izmislili led blinkere...
Ovi ce na kraju, u oktobru uhapsiti Milorada Dodika i njegovu bandu.
Spremaju policiju za odvajanje Republike Srpske!!!
Otkad policija agira u otcjepljenju jedne zemlje? Lol Za vas Srbe u BiH i dalje vrijedi, da ce te vjecno zivjeti sa muslimanima!
koja je ovo pljacka VERANO MOTORS i tamo ima veze????
Koliko tuku po kaznama,mogu voziti Ferarie...
Masallah
Koliko vidim sve su vozila skromnijih cijena od onih na sto su nasi dragi drotovi navikli,kupili su dva peugeota za jedan Golf,odnosno tri dustera za jedan Golf...
Haj ne rise matere ti. Isto toliko ce i trajati. Raspast ce se za 5-6 godina na dijelove tri Dustera dok ce Golf i dalje izgledati kao da je star 2 godine. Takodjer vidi se da ne znas o cijenama vozila nista, pogledaj malo bolje koliko ova jedna rumunska trabakula kosta. Ljudima koji citav dan borave u ovome bezobrazluk je dati ovakve trulje dok ce se nacelnici voziti u Passatima. Isto je i sa komercijalistima kojima direktori daju mahom vozila bez klime da uzivaju ljeti vozeci se na +40. Ovakva auta treba dati politicarima da voze, a ne policiji kojima je ovo osnovno radno sredstvo.
@Dino hoce hoce, pogledaj kod nas petice i sestice na sta lice ;)