Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PIPO & AKADEMIK SRBIMA MOZETE JEDINO KOZURU SA KURCA DA CUCLATE I SISATE SKROZ DOK VAM NE NARASTE NOVA
Tako je AKADEMICE i Hrvata je svakako malo i brzo ce nestati i ostat cemo u nasoj cistoj Muslimanskoj drzavi FBIH
MISLIM DA SE TRBAMO RIJESITI SRBA NAPRAVITI SEBI SVOJu DRZAVU FBIH SA HRVATIMA AKO HOCE I PRIKLJUCITI SE ZAPADU -HRVATSKOJ CETNICI NEKA IDU U SRBIJU I MIRNA BOSNA A OVO 0,01 SRBA STO JE OSTALO JOS MALO IZUMRIJET CE I OSTACEMO CISTI MUSLIMANI
Jadna nacijo bez svijesti i srama,krvolocna cetnicka bagra zvjeri i zla! Da Bog da vam se sjeme utrlo,da Bog da vas zemlja progutala za sva vremena i nestali sa zemaljske kugle do zadnjega! I pas ima sazaljenja,vi nemate ni srama ni postovanja prema zrtvama muslimanima bosnjacima koje su vasa bagra fasista i krvolicnih azdaja ubijala na divljacki i azdajski nacin.Cetnici nicu ljudi,ni zivotinje,oni su zlo izaslo iz utrobe drakule i azdaje. Srbi-cetnici sjeme vam se utrlo i da Bog da nestali sa ovog svijeta da bi normalni ljudi mogli zivjet,a prije nestali da Bog da vi i sva vasa djeca dozivjeli isto sto ste vi radili Bosnjacima Muslimanima!Ni manje ni vise! I mozes samo sanjat o genocidnoj tvorevini rs-oj,vrijeme je da se Bosnjaci revoltiraju i probude,kad nemaju politicare koji znaju branit svoju zemlju,cjelokupnu Bosnu i Hercegovinu,njenu drzavnu imovinu,himnu,zastavu i identitet i jezik Bosne i Hercegovine,onda cemo mi patriote nase lijepe zemlje! TUZITE BOSNJACI i TRAZITE DA VAM SE VASA IMOVINA-BABOVINA i ZEMLJA VASIH PRADJEDOVA VRATI! DJE DA STE TRAZI SVOJE,CAK I GRANCICU DRVETA I METAR ZEMLJE,STAN,ZAPALJENU KUCU,KUCU,AVLIJU,SIJENO,SVOJ E,TRAZI SVOJE! Bosna i Hercegovina jedna jedina nasa domovina! BOSNA4EVER!
Ilija, takvima kao ti mjesto je na Ovcari.
Za sve smrdljive četnike lijep pozdrav iz Lijepe Naše! Izvolite u Youtube utipkati: JASENOVAC I GRADIŠKA STARA Dok vi to ne pronađete, osobito mi je zadovoljstvo izdiktirati vam prigodnu pjesmicu za sve jadne srbe! THOMPSON - JASENOVAC I GRADIŠKA STARA Jasenovac i Gradiška Stara, to je kuća Maksovih mesara Kroz Imotski kamioni žure, voze crnce Francetića Jure U Čapljini, klaonica bila, klaonica bila, puno Srba Neretva nosila (hajmo ruke!!!!!) Oj Neretvo teci iza stranu, nosi Srbe plavome Jadranu Tko je moga zamisliti lani, da će Božić slavit partizani Tko je reka, jeba li ga ćaća, da se Crna Legija ne vraća pa kaže........... Sjajna zvijezdo iznad Metkovića, pozdravi nam Antu Pavelića!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)
JEBEM MAJKU SVAKOM ONOM KO ME KOPIRA I KORISTI MOJ NICK, TE TIME SAMO OTKRIVA KOLKO JE JADAN I OPSJEDNUT SA MNOM! ;-) AAAAAAAAA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA!!!!!!!! :-D :-D
Bosanski politicari da imaju muda nebi nikad dozvolili ovako ponizenje svim zrtvama etnickog ciscenja i genicida nad Bosnjacima muslimanima! Dozvoliti da rs priprema himnu i grb?????????????????????? Pa svi cetnici su trebali jos odavno dobit i po prstima i po mudima,tak da do ovog ponizenja i pljuvanja po zrtvama cetnicke krvolocne fasisticke bagre,od nasih politicara? Sto se ne izjasne svi zajedno?!Komsic,Silajdzic,I svi patrioti koji vole cjelokupnu Bosnu i Hercegovinu! Doklen ce se dozvolit ovakvo ponizavanje i ignorisanje Bosne i Hercegovine,Bosnjaka?????? BOSNA4EVER!
Neki dan sam ti rekao da da mi se svidjela pjesma koju si napisala ovdje.Procitao sam i ovu , nadajuci da ce i ona na svoj nacin reci nesto. Ali nije .Ta obrada Coline pjesme je nekako nezgrapna, i osjeti se zelja da autor obrade, da po svaku cjenu slozi rime po svom nahodjenju .Ali svak objektivan primjeti da one nekako, neidu jedna s drugom . Tako da pjesma dobiva potpuno drugu poruku nego sto je zeljeo autor brade (ti) ! Bez zelje da uticem na tvoje pjesnicke fantazije , primjetiti cu ,da bi mnogo harmonicnije i uopste realnije zvucalo ,da npr. zadnji stih bude -RS, slobodna ces biti ti !-
Sanjaj sanjaj cetnicko krmce dolazi tvoje buduce juce ostat ces smrdo u jadu srama debela svinjo sa njuskom kama jes da si klao zvjeri divlja prljava svinjo i djubre hrmlja krvolocna, jadna bijeda zla otices cetnicko cudoviste s Bosne tla! BOSNA4EVER!
srbine iz bn mogla bi srbija ostati bez sandžaka a ti pričas o nečemu,rs to ne postoji... -kaze se raska, nego znas li ti da su srbi u raskoj apsolutna vecina ahahhahahahhahahahahaaaa rs itekako postoji..probaj proveriti po gradovima rs\'a
PUKLA VELIKA BOSNA ,PA POMALO I NAROD SE PRIKAVA,SVE IDE KAKO TREBA .
EVO VAM LINK HISTORIJE www.zemljabosna.com/sadrzaj1.html
Sto ja volim ,taj sex ! ALI !!! Bez kozurice , ne dolazi u obzir ! Ko god ima \'\'invalida,\'\'neka mi se ne javlja!
Dobro kaze ,AKADEMIK !! Imamo mi svoju FBiH ,i ovo \'\'svojih\'\' Hrvata, kojih doduse sve manje !Ali ima ih ipak...Evo neki dan sam vidio jednog . I prepoznao sam ga , iako je bio maskiran. Brzo je nestao sa obzorja .Ali jos dugo je , dugo drhtala ustreptala povrsina vode...!