Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto ti si sposoban, odbranio doktorat na teh. faxu. univerziteta u Bihaću koji na svjetskoj listi zauzima 14.032 poziciju.
kad vidis pored imena SDA odmah znaj da je lopov, ubleha, idiot, ljazljivac, patriota,nacionalist
eto, u sda lidera ko pljeve. treba zapamtiti ime ovog demagoga da se ne omakne na kojim izborima u buducnosti.
Kretencino jedna, moze ti se, ali jos malo. Sram te bilo, tebi nista ne fali. Eto ti ispade “kao” neki lider, nekompetentan si za bilo kakvu izjavu, dosljedan ali u prevarama i lopovlucima, snalazis se samo ako u necemu ima tebe tu. Treba nama Goli otok. Jeste li svijesni koliko je nama vas dosta i da narod puca po savovima, podaniku i lizoguzcu dinastije koja se lagano ali sigurno rasipa.
Ma jel, a šta vi širite, vakcine, podršku za privredu, rad u smjenama i tako to?
Četvorka smislja sebi opravdanja i vadi Novalićeve izjave iz konteksta. Ne vrijeđajte inteligenciju narodu radite nešto ne mahalajte.
Forto da nije možda SDA kriva?
Tako ste i prije rata govorili da nece biti rat ostalo je historija
Ma ja, korona ne postoji.
Da li je Bergamo ili nije zna svaki gradjanin koji je pokusao doci do medicinske pomoci za sebe ili svoje dijete.
Forto je przen za sva vremena. Politicki abortus.
pa onda cijeli svijet siri paniku
Samo neka se oni posvete radu u opoziciji, a šta su napravili u vladi se vidi danas kad su Srbija i RS digli kredite da spoje entitet sa Beogradom sa dva autoputa. A gdje se spojila SDA Federacija? Naravno isto sa Beogradom. Neka njih u opoziciji.
Ove papke is SDA ni Bakir više ne uzima za ozbiljno.
Prije kovida, Italija je (nazalost) imala, u Evropi, najvise smrtnih slucajeva od superinfekcije. To nije jedini faktor pogorsanja stvari, ali je bitan. Neki spominju neka scenarija i daju im nazive. To nije put borbe protiv kovida, to je put za izazivanje panike.
Sarajevo ima stopu incidence od preko 1000, to su astronomske cifre - Forto je u pravu, epidemioloski mi jesmo sada u rangu Bergama to je cinjenica. To nema veze sa panikom, stav lako cemo ovakvih idiota nas i jeste doveo do ove tacke.
Ljudi hajmo realno, šta uradi Forto i Fortina vlada za ovo vrijem?šta smo to dobra vidjeli? Samo nezadovoljstvo, proteste,zatvaranje Sarajeva ,ugrožavanje ugostitelja ko oni jedini šire koronu, ko korona voli samo restorane ,šta je sa prevozom šta sa centrima tržnim šta sa kinima šta sa domovima zdravlja jedno u drugo kisu.Pa dragih Forto puno obecaste malo uradiste.
Kazu da su sendbici gotovi haj da jedemo pa cemo nasta it komentarisat