Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjek je ucenstvovao u maratonu Bihac Srebrenica legenda, svaka mu cast
Cuj 15 dana. Ja ustanem ujutro u 4, sjednem na biciklo, odem do Pariza na kafu i navece oko 23:00 sam u Zmaju, narucim 40 sa lukom i kuci na spavanje....
Ambasador je svaki dan, zajedno sa suprugom, vozio duge biciklisticke ture. A sto, e to papani u dvojci koji nam oduzimaju pravo prvenstva nikada nece razumjeti.
nakon predjenih 5 kilometara ambasador se ukrcao u automobil i nastavio put prema aerodromu i dalje odletio za francusku . vec iste veceri je pojeo odrezak za veceru i legao spavati oko 11 i 30 .
I Francuska pala kurtzu za uši, ne mogu platiti čo'eku put...
1800km / 15dana = 120 km/dan Nije loše za coveka u godinama. Pojedini odavde bi posle 5 km pali na nos
ne budi lud, ići će 3 km dok prestanu snimati kamere i sjest u auto.....a tamo svakako francuze boli racku za BH ambasadora neće niko glave okrenuti