Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VRaćen savezu izviđača , Ahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhaha Šta je sa obližnjim veleljepnom zgradom Automoto saveza kojeg nakon dvadeset pet godina koristi SDA !! :)))) Mali privatizacijski zahvat a pripomagali RAdiša i Delimustafići ! :)))
@u redu za panju Hamo Pa i sada je "vrh" namjenskog objekta za djecu I mlade, tu je sada Š K O L A. A nije tacno da je oteta zgradu Savezu izvidjaca , taj prijeratni Savez vise ne postoji. Ovaj Savez je postdejtonska tvorevina osnovan od strane 3 osobe s ciljem otimanja imovine koji nasa djecu jos uvijek besplatno koriste. Takodjer svjesno su podjonili raniji naziv te ugledne organizacije s ciljem stvaranja zablude da se radi o istom savezu. Nadam se da ce tuzilastvo otvoriti istragu
Neki dan na setepenicma zgrade Bakir na pitanje TV reportera: Hoćel biti u SDA ČISTKI, odgovorio da u zgradi stalno ima čistačica, ali revizore vlasništva niko nije spominjao. Da ih ne bi morte biti poslao Konaković, ahahhahahahahahhaha, pa da bude POĆIŠĆEN :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E zbog toga je Opština Centar važnija od 10 drugih. Poslije će se objekat otkupiti od Saveza Izviđača i (pro)dati nekom investitoru koji će napraviti zgradu u kojoj če kvadrat koštati 5000 KM.
Opstina zna za ovaj probllem bas dugo vremena prvo je bila premjestena u zgradu sada vec bivse njemacke ambasade pa ovde...logican zakkljucak bolje sagradit dzamiju nego da imaju gdje djeca da se skoluju
jakako.....i prvačićima nabiti kiriju da plaćaju :D:D Čuj školu da deložiraju....tito mili :)
ovako molim sve gradjanje,navijace,djecu,nastavnike...Da se odazovu u dodju u petak u 10 sati i pomognu djeci da zadrze svoju skolu molim vas dodjite tako nas nece moc zaustavit pomozite!!!!!!!!
...po mom izvoru informacija iz mahale (mahala rijetko laže) našem oskarovcu Danisu Tanovicu svidjela se ta lokacija, kako bi upravo na tom mjestu otvorio svoju privatnu školu. Paradoks je da je isti naš oskarovac u toj školi SSK započeo svoje prve korake obrazovanja.
Nemogu vjerovati da ce mis skolu zatvoriti nakon ovolikog vremena! Hvala Izviđačima na sali za tzo ali zasto se ovo morali uraditi?!?
Znaći najperfidnija stavka je da se možeš žaliti ali to ne pije vode jer žalba ne odlaže rješenje. Pravnici na portalu,malo nam pojasnite ovu nelogičnost(po mom skromnom razumjevanju).
ostalo iz turskog vakta... kršćani se mogu žalit al presuda će se provest
50% roditelja ove djece koja ce ja prije dvije godine glasalo za ovakvu kantonalnu vladu ..... nije mi jasno u cemu je problem .... vi kao poslusni glasaci morate podrzavati sve ove odluke
nisam glasala!! zasto bi glasala da mi skolu zatvore
Glasali ste ...... eto vam ga ...... do balcaka ........
da se ne lazemo, nekome merak na zgradu na top lokaciji. bezboznici djecu na ulicu tjeraju oj
Najveći bezbožnici su ljudi koji pripadaju SDA...sve za narod a sve u svoj džep...licemjeri obični.
Moramo biti legaliste i prihvatiti da se imovina mora vratiti njegovom vlasniku, ALI U TOKU ŠKOLSKE GODINE DELOŽIRATI ŠKOLU KRETENIZAM PAREKSELANCE
ostaviti mektebe i zatvoriti sve škole
@pepe šta sam loše rekao, gdje ja to mrzim mektebe?
Par stotina roditlja pred školu i rastjerajte bagru. Ako niste kadri zovite građane, napominjem, građane Sarajeva!
savez izviđača? čiji je to igrač?Čim je ova škola Silvije, nešto ne štima tu
Izvršna presuda općinskog suda je van svake pameti! I ako zgrada treba da se vrati ISKS, nikako se izvršenje nije smjelo događati dok nastava još traje. Djeca i roditelji ni krivi ni dužni ispaštaju pravne zavrzlame i neznanje sudija. Odluka suda se mora preispitati i ako je ok, donijeti odluku da se zgrada preda ISKS po prestanku školske godine, a ne u sred školske godine. O državo jadna ko te to vodi??? Samo neznalice mogu da donesu ovakvu odluku.
Imajući u vidu koliko traju postupci na našim sudovima, bilo je više nego dovoljno vremena da se nađe adekvatno rješenje za smještaj škole. Po ko zna koji put, nadležni se aktiviraju *post festum* i donose ad hoc *rješenja* zbog kojih građani ispaštaju.
Ovo strpati u rubriku: Samo u Bosni i Hercegovini.
S obziriom da je općina Centar bitnija od 10 drugin općina i države cijele,obratite se ovim banditima koje upravo vi dovodite na vlast da vam riješe taj problem.Žao mi je djece,roditelja i uprave škole ali problem je trebalo ranije rješavati.Podržavam odluku suda i povrat zgrade vlasnicima.A vi poštovani roditelji ponovo 2018 zaokružite ove iste i slavite njihove pobjede.Nadam se da ste se i sada bar dijelom uvjerili koliko ste im bitni vi i vaša djeca.
budžetlije glasale za SDA
@pepe pa nek su... ne mogu ih skroz ocrnit, znali su mi i valjat u životu, ja sam iskren, a da može bolje, puno bolje, sigurno može