Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U odocu se pravila crkva, umjesto da se mjestani upitaju sta im je vaznije.Po prici pojedinaca, koji pjesace vise od 10 kilometara do skole, nitko nista ne govori.Tko se brine za takve? imaju li oni pravo da im se plati prijevoz. Po prici im dolaze i ucitelji iz rualnih djelova, Mostar ima toliko nezaposlenih sozialnih radnika (ucitelja).U drugim razvijenim drzavama, se ne daju takve povlastice. BiH, koja je u razvoju daje povlastice onima, koji su nabolje placeni.
Cuj ometali ... Pa nisu pcele
Cuj ometali ... Pa nisu pcele
djevojke iz rodoca imaju brkove!
učiti, učiti i samo učiti, jedino tako možeš razlučiti... treba novčano kazniti ove NESAVJESNE RODITELjE!!
ne znam kako ovi, ali ja sam plaćam preijevoz djece u školu, kakva država, kakve županije...
Mah, treba narodu ko ih yebe. Da je neki parlamentarac u pitanju vidjeli bi kako se bus linija i do sela otvara a i put bi se pravio, po hitnom postupku.
Podrška roditeljima. Nedajte svoju djecu.!!! Lopovi u vladi misle samo na sebe.
Pa nevjerovatno koja bagra odlučuje o životu običnog čovjeka. Nije dovoljno što ispaštaju penzioneri, nego sad i djeca. Pa mene bi bilo stid raditi s ovim ljudima koji donose ovakve nebulozne odluke! Ne mogu se dogovoriti, pa nek' djeca ispaštaju! Ma pocrkali dabogda đubrad jedna prokleta bahata!
Podrška Hrvatskom pučanstvu! Sa Hrvatima nema zezancije. Skontali ljudi da oni sve ovo finaciraju plačajući državi PDV harač pa traže povrat u vidu normalnog života. Ne traje život hiljadu godina pa da dopuštaju da ih neko jaše i eksploatira već 20 godina ko zadnju stoku. Svaka im čast nisu oni kao mi Bošnjaci koji trpimo, šutimo i samo blejimo tupavo kao telad u šarena vrata. Ne znam kome više da šutimo i do kada?
Pa ovo je žalosno da se nemože nači i dogovoriti za tri četri autobusa da voze djecu