“Diploma s dostojanstvom”
0
Rodbinskom vezom ili kupovinom knjiga do ocjene
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja dala pizde i rim gotov isprve..
Pravnika danas ko pljeve sve neki fakulteti Kiseljacki, Travnicki idr a niko ne zna akta napisati kako treba. Na zalost oni koji znaju su u realnom sektoru ili na Birou dok su budzetske institucije prepravljene ovim satro-pravnicima.
bolje kupit knjigu isplati se xD ma zalosno je to za drzavu ova korpcija nas ubi
pravni fakultet i upisuju studenti koji hoće uglavnom preko štele da polažu, jer drugačije ne mogu, a kakve cure studiraju pravo - zna se - dovoljno ti je samo da uđeš u zgradu pravnog fakulteta, ko da si u bordel ušao bog ti jadan čast izuzecima
nemojte tako,najbolja knjiga izdata u sarajevu je od prof dr Zikrije Avdagića \"sistemi u realnom vremenu\" ,nako izgleda ko slikovnica i ko da je mentalno zaosto il umno poremećen insan piso al to je vrhusnki udžbenik citiran hiljade puta u vrhunskim naučnim publikacijama
predlazem da se na fakultetima uvede kategorija studenata \"student - telepatski\", ima ih koji su samo na taj nacin bili u dodiru s fakultetom i polaganjem ispita.
Hahahaha, sta sam knjiga kod profesora kupio mog\'o sam se u Grasu zaposlit, knjige, naravno nisu usko povezane sa predmetom tog profesora, al se isplati
na Fakultetu Sporta i Tjelesnog Odgoja prodekanov rodzak Hamzic ime nevazno nikada nije dosao na fax primio je diplomu sada u oktobru vjerovatno studira na daljinu hahhahah
Studenti, napišite imena svih tih poganih profesora koji prodaju ispite za novac i razne usluge. Dosta je više! Ovi fakulteti poslijeratni, kojekakvi privatni i po raznim selima su NULA od faxa. Samo dadneš pare jednom profesoru i on te vuče do kraja fakulteta. Fuj, zato nam je ovakva država.
U Sarajevu prof sa pravnog fakulteta seljačina Bajro Golić, Fuad Saltaga, Zdravko Lučić ima ih još da ne nabrajam. Otimali pare za ispite, ucjenjivali kupovinim knjiga i djevojkama tražili seksualne usluge.
danasnjica : pckom i psnjem do ocjene ;) lajkaj i ti
НЕЗАВИСНА СРСПСКА!
expert kaze ucite iz skripte ili kopirane knjige tog prof. I budite dostojanstveni sa zznanjem iz skripte... Jel mu neko platio ovo?