Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radi klix ko sat i u gluho doba hahaha
Znaju ljudi sta treba haha
😴Fadileeee
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
svaka cast za klix
@bolabola13: Treba vas deportirat na ostrvo zajedno sa Novalićem, Solakom i Hodžićem i 3 respiratora. Pa im naizmjence pušite k*** i hvatajte dah na respiratoru (105 000 KM svaki).
Reci svaka cast hdz... Jer oni drze financije i finaciraju
Nadajmo se da je sudija izgasio mobitel..
Jbt pokrali sve što se može pokrasti i čekaju odluku,a jadnica Ajfon sto je šmrkala kvalitetnu robu i što se prćila u pritvor,eeeee moj sude sta ti korumpirani debili rade.
Jbš. pritvor ili bez pritvora, love više nema. Kraj priče.
pljuni me ako ne bude ovo pocetak jednog velikog sranja, pa cak i rata ne daj Boze...
Pa bili su na slobodi mjesec dana majkosevci dok ih je SDA stitila zar im nije dovoljno bilo ....al sto kaze Dino doci cemo vam na vrata da vratite sto ste pokrali od nas uhljebi SDA ...
Imao sam djevojku cije ime je pocinjalo naslovo F, koliko mi je glavobolj ezadala
kakvih minimum uslova... ovi su respiratori transportni i koriste se u vozilu hitne pomoci i maksimalna vrijednost na ovu kolicinu je 5000KM po komadu sto znaci da 100 kom kosta max 500000KM..
Bravo klix
Samo mi je ova neizvjesnost poslije sexa trebala
Nema trece smjene.jer corona je ni pisaci nerade.a rudari mogu i sve ostale proizvodnje.
prva stvar svaka cast klix sto ne popustate oko ovoga druga stvar sve se nesto dvoumim mozda bi bilo dobro da se i ovi izvuku mozda nakon toga bi ovaj jadni narod popizdio propisno i propisno napravio slucaj cauceskog 89te. samo kazem bilo bi fino malo brze pozatvarat ova govna. probat doci do bakira isto tako iscijedit porodicu izetbegović dakako
Klix aktuelno i u 3h iza ponoci
Pustite ih nek piju kahvu sa svojima nedjelja je.A nama ste malo zamazali oci.
Kakva suđenja, u rudnik mrkog uglja i nek' odrade šta su pokrali.
Sud sta god da uradi l, nece mnogo promjeniti u ovom trenutku. Ako ih provedu, vec zsvi znamo da su krivi, a ako ih puste opet imamo nasu presudu uz dovoljno dokaza koje smo do sada vidjeli. Ako ih nije stid neka Fadila vrate i na posao, a da, nije ih stid.