Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa čujte Rimljani... imate li vi uopšte maca?
Inače Rim je poznat po svojoj čistoći stoga i ne čudi.
Je vala bas neuredan.
U Parizu, 3 milijuna stanovnika intro muros i 6 milijuna misera, 3 mil macki koje ih ne jedu i 2 mil cuka koji se igraju sa prvim!
kad su ih uspjeli izbrojati , ja ih neki dan izbrojao da ima 8miliona
KINA JE IMALA ISTI SLUCAJ PA SU IH SVE TOKOM GLADNIH GODINA POJELI. KAD JEDETE ZABE MOZETE I PACOVE
Oni jedu miseve i sis mise pa imadosmo globalnu pandemiju.Ima n'a interneti Kineskinja sto se razgalj7je sa misem u tanjiru supe!
Standard. Puno restorana, hrana se baca itd. Tako je i kod nas samo niko ne broji pacove. Zgrade pune pacova i žohara. Nekad u soliteru bola konfekcija ili prodavnica obuće pa dođe neko kupi i otvori restoran, pekaru itd bez da, se stanari išta pitaju. Sve to privlači pacove i žohare.
jel to sa svim stanovnicima
Najviše štakora ima u Vatikanu i špiljama ispod Vatikana.
Pojeo je mačku lepi mario, dobio je glodavca lepi mario, sad se yebi ti
ljudi su najveci stakori
Zasto mrzis ljude toliko? Zapitaj se
Pa to su kuhari! Gledao sam film o tome. Zove se Ratattouile?!🤔
dobro ih nema 7 milijardi kako su zabari higijenski nastrojeni
gdje su macke kilave, misevi kolo vode
Topos o higijeni. Ne znam bi li i kod nas isto ovako bilo da kojim slucajem nemamo puno macaka, jer od grada prave smetljarnih svojim losim upravljanjem