Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jel dajdza Inzko slavi bajram?
bjezi tamo u ayustraliju i slavi bozic,,nemas ti veze s bajramom
Draga Dzenisa, oni isto mazu, ali ne sad za sad ne slave. Po nasim proracunima u IZ ce muslimani biti uskoro vecina pa ce i oni slaviti. Taman dok mi udjemo u EU oni ce se i promjeniti, tako je rekao Halid iz statistickog odjela IZ. Lijepi pozdrav!
A jel se namaz slavi u ostatku evrope ilii samo kd nas? Ja sam procitala da njemc, francuzi, talijani i ostali u EU slave bajram takodje.... Ovdje u melburn nisu govorili nista o slavlju? Zbunjena Dzeni...
Nevjernici jedni, vidimo se na poslije smrti...
Kaze se iz Melburna!
Draga Dzenisa, ne nemozes ostati trudna ako pravis spagu. Mozes mazati drugo preko prvog, ali pazi na liniju. Lijepi pozdrav!
eki bajramsko cestitanje!!! sta se tu ima cestitat majke vam?!
oprostite... ali sta je to kurban a sta je namaz? pretpostavljam da se ovo drugo maze preko onog prvog al me ispravite ako grijesim. pozdrav iz Melburn od mala Dzenisa
poznato je da je u islamskom svijetu, najveci postotak pismenosti!
idioti hahaha kakve nepismene budale
ima Boga al nema alaha!
nema a
nema boga