Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAJMANJI U BIH SU NAJVIŠE NAŠTIMALI POPIS! KADA BI SE STVARNO POPISIVALO BILO BI 140000 MANJE.
Agencija za statistiku je pala na ispitu. Ne ulazeći u procente upisanih konstitutivaca, samo Roma u Kantonu Sarajevo ima više od 76.000 što iznosi 2%, a gdje su Muslimani, Bosanci i drugi narodi i narodnosti.
rezultati se ne znaju.zvanicno tek poslije Izbora.sve ostalo su spekulacije.ne sudi po dezinformacijama.jos se radi unos podataka.
Ja bi se radovo da ima ostalih bar 15% po mome misljenju ostali bi zagovarali gradjansku Bosnu a to je najbolje za Bih gradjanska Bosna da svako ima ista prava i da ljudi glasaju za opcije koje nude bolji zivot ane za nacijonalne stranke koje kvazi cuvaju nekog od nekog a ustvarnosti oni cuvaju svoju stolicu i svoj dzep.
Zasto li? Ili je previse Bosnjaka il je premalo Hrvata ili se mnogo prijavilo u genocidistan nisu dovoljno pobili a ovi sto su protjerani opet se prijavljuju u mjesto boravka,a jesu li potpisali kad su ih protjerivali da sve ostavljaju cetnitetu,tako su izbjegavali smrt a vid sad kako su bezobrazni opet se vracuju..Pitaju zlotvora karadzica na sudu zasto su muslimani morali potpisat da sve ostavljaju genocidistanu,a zlotvor "pa da im cetnitet cuva imovinu" i dalje terorista karadzic izavljuje pred sudom"pa znate sudija mi nikog nismo protjerivali samo ih sklanjali od ratnih sukoba"
Ja se ne radujem što je 54 % Bošnjaka, opet će Evropa neki genocid režirati kao '95. Ne treba ovim podatkom previše mahati.
vidi se ko se vise sexa
nema sanse da je ostalih 2 posto.budite sigurni da ce biti do 10 posto
ne,nego logika.zelje se jedno,brojcano stanje realnost.popis stanovnistva je cista matematika i statistika,a ne zelje
"Međutim, prema nezvaničnim podacima nevladinih organizacija koji su se pojavljivali u javnosti BiH struktura stanovništva u BiH je Bošnjaci 54%, Hrvati 11,5%, Srbi 32,5%, Ostali 2%." Aj bolan, koga vi zajeb.vate, sebe il nekog drugog?! Nit je Bošnjaka 50%, a Hrvata je bome oko 15%.
Jest onih koji su došli iz HR i EU da se popišu i razgulili nazad.
ispod granice siromaštva 99%, 1% korumpirane elite mahom političara i kriminalaca sa kojima su u sprezi.
Dok se četnici i crvena im braća ne dogovore kako da ispadne što manje Bošnjaka ;)
...nece oni biti objavljeni nikad...a mozda ni tad :-)