Iz RS-a odbili prijedlog zakona
0
Rezolucija o Srebrenici nije usvojena
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cok cok cok cok cok mmmmmmmm
Meli hoćeš i moj da cmokneš ?
@AKADEMIK Ti si jedan idiot @Meli Slobodno ga cmokni.
Akademiku, sve čestitke na britkom i istinitom komentaru. Prijavi se čovječe u neku stranku. Ti si genije. Cmokić od Melice! :)
EVO JOS JEDNE POTVRDE OD NICKA \"RS\" DA SU SRBI GENOCIDNI. NAIME, NAS \"DRUGAR\" \"RS\" UPORNO SE DRZI KLAUZULE \"VASI\" I \"NASI\", I ZABORAVLJA DA JE ZLOCIN - ZLOCIN, TE DA ZLOCIN NEMA NI VJERE NI NACIJE. DALJE, \"RS\" ZABORAVLJA (NAMJERNO ILI SLUCAJNO) DA JE SE NASER ORIC DOBROVOLJNO PREDAO U HAAG I DA MU SE SUDILO I DA JE OSUDJEN. EH SAD, AKO NEKO NIJE ZADOVOLJAN TEZINOM IZRECENE PRESUDE, NEKA SE ZALI U HAAG, JER U GRADU HAAGU JE SMJESTENA JEDINA VALIDNA INSTITUCIJA KOJA IMA PRAVO SUDITI RATNIM ZLOCINCIMA ZA RATOVE OD 1991 DO 1995. MI GRADJANI BOSNE I HERCEGOVINE BI SE RADO POBUNILI I PROTIV PRESUDE NASERU ORICU, ALI ZASTO DA TO CINIMO KAD SRBIJA ORGANIZIRANO STITI RATNE ZLOCINCE I PROBISVIJETE SVIH VRSTA. I NA KRAJU, SVE I DA JE NASERKO OSRIC POROKO I POLA SRBIJE, TO NIKAKO NE DAJE PRAVO SRBIJI DA ORGANIZIRA GENOCID, NEGO TAKVE STVARI RJESAVAJU MEDJUNARODNI SUDOVI.
Naravno uvijek postoji opcija da se pravite ludi na nase zrtva, ali onda se nemojte cuditi kad mi radimo to isto !!!
Pa kad vi budete osudili Nasera Orica i budete obiljezavali stradanje za sve one Srbe koje je on pobio prije nego je doslo do vaseg stradana, onda cemo moci razgovarati do tada CAO !
Ja sam DerPe
((Srbin 05.03.2009. u 09:59 Usvojićemo malo kasnije. hihihi )) OVAKVE PORUKE GENOCIDASHA POTVRDJUJU TEZU DA JE 95% TAKOZVANIH SRBOVA, A POSEBNO BH PRAVOSLAVACA MENTALNO RETARDIRANO I DA CE VEOMA SKORO KVAZIDRZAVA \"SRBIJA\" NESTATI SA LICA PLANETE ZEMLJE!!!!! TAKAV GENOCID I TAKVO RUGANJE NEDUZNIM ZRTVAMA NI HITLER NIJE PRAKTIKOVAO!!! HVALA BOGU PA SRBI NISU NIKO I NISTA, AL FAKAT, NIKO I NISTA I VEOMA SU JADNI I KAO NAROD I KAO VJERA, JER NJIHOVE VJERSKE VODJE ODOBRAVAJU GENOCID KAO NACIN ISPUNJENJA NJIHOVIH MOSTRUMSKIH CILJEVA, AL´ KO STO VEC REKOH, VEOA SU JADNI I BIJEDNI TI TAKOZVANI \"SRBI\" ;-) :-D
Ja glasam za uvodjenje praznika \"Penetracija u Donjoj Bukovici\"
Usvojićemo malo kasnije. hihihi
A nasi izdajnici im to nisu nista zamjerili, nego su opet glasali za amandman za Brcko, kojim se legalizuje RS. Koji izdajnci nas predstavljau, nije nikakvo cudo sto srljamo u propast.
pa gdje ce fasisti glasat za rezoluciju o genocidu,koja ih samo podsjeca na zlocin.oni bi najradije da to zaborave i oni i mi.ali ne moze NECE MOCI .eno uhvatilii su jos jednog monstruma, dBd djeca mu sirocici postala..... i jos nesto,nemojte se se cudit braco genocidlije ako vam se lose stvari u zivotu budu desavala,,razne nesrece-sve se vraca sve se placa.