Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA-ovci dobro je vise. Jasno je svima da prosipate suplju protiv SDP i znamo da vam je zao fotelja. Poklopite se i sto ste krali, krali ste !
Što me nervira taj Sejdić Finci, dosadio lik oca mi :DDDD
SDP-u više nemože pomoći ni 60. min. Čim je zllatko došao ponovo na vlast, da nebi Bakir pljuvo i po njemu, ukinuo je tih nekih 60. min. Šta je uradio zllatko do sada, i biilo kada A ovi što su prešli iz SDA kod sanđosa, oni bi za stoicu i malo para ootišli, i u SDS iii HDz, trebba njih prootjjerat zajedno sa novim im šefom. U svakom slučaju SDA.
Plan je bio da Lagumdžija bude premijer a da Reuf bude neko mu-do u mjesto u ministarstvu inostranih poslova ali su se planovi pokvarili. Sada se Reuf vratio u Ameriku i od tamo prosipa pamet. A inače i bio je došao iz Amerike s jednim ciljem - da što više love pomuze sa državnih jasli. Sve u svemu, Zlatko je iz-je-bao Reufa momački, iskoristio ga ja za kampanju i ona šutno, kao i njegovog jarana Emira Suljagića. Sad su jedan u Americi drugi u Njemačkoj i laju izdaleka. Al drago mi je pravo.
Zalosno je to sto nema gradjanske BiH
Reufe, glupane... BiH SE CIJEPA.... i o tome se radi...
A glupih ljudi u pm. Ako neko argumentima i analizom pokaze kako je sporazum o slucaju \"Sejdic-Finci\" los, ne mora odma znaciti da stavlja sda ispred ove vaznije stvari. Glupe Bosnje se i dalje prepiru oko sda i sdp, a ovakva podvala na izmjenu ustava im se podmece pred nosom, i oni to nece da vide. Glupe Bosnje uvijek oko nekih kokosarskih tema a nikada sustinu da vide.
Mi smo pravni nasljednici zadnje fašističke partije u Evropi - Komunističke Partije Srboslavije
Imate vi Dodika, nema potrebe da se nama smijete. A braćo Srbi?
Ko je ovaj papak?
reuf bajrovic je jedan obican uhljup i interesdzija koji je, kao sto neko rece, bio postavljen u 16 nadzornih odbora od strane sdp-a. Sad kad su ga otkantali, poceo se covjek baviti gradjanskom BiH. Da se ne radi o nasoj koži, bilo bi i više nego smiješno. A nažalost, ovakvih reufa je i previse
pošto sam pročitao tekst , momak je djelimično u pravu , naravno da su lukavi LAtini koji uvijek nešto kukaju najbolje prošli . Sa druge strane Federacije bih mora biti \"taoc \" hrvatskog naroda tj. onih stanaka koji kod tog naorda osvoje većinu . Vi kao premisu postavite protiv ustanvo djelovenj i onda sve naopako ,
mi smo zreli za jednu dobru revoluciju, ko je za?
Hahahahhahhahaha. SDP-e, je fakat dobar. Podpresjednik i član državnog presjedništva po drugi put napušta sjednicu ko biva glavnog odbora SDP-a. Vjerovatno dobro rade i sarađuju za dva HDZ-a, a SDA-a je samo sa jednim.
cuj glupana, robovi 3/5 vrijednosti glasa obične osobe, pa robovi nisu glasali
građanska BIH je protiv ustavno djelovanje . ja se zalažem za građansku JUgoslaviju
ZA SDAi SBIH NIKAD VIŠE U ŽIVOTU, za sve ostale SDP SDU SBB razmislit pa birat. To je nešto novo to nije kontaminirana zona. SDA se kao Fukushima zagrijala do usijanja, ako pukne, a puknut će ako Bog da u oktobru, biće pljuska poslije sušnog ljeta.