Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa koja ga glupaca vodi,dobro uopste i radi centar!! Kada se postavlja stranacki podoban kadar,ne gleda se edukacija i znanje!!
Trenutna direktorica Gerontološkog centra izabrana ispred BOSS-a, pametnom dovoljno. A prije par dana čitam na nekom od portala kako punih usta govori da je nestranački kadar🤮🤮🤮
SBB je doveo jos kad je bio u sestorki
Očigledno da je centar ustvari SDA uhljebistan, 67 radi a 100 uposlenika prima platu ni za šta. Direktorica okolo hoda i prodaje tendere za renoviranje. To odlično zna.
Praksa je pokazala gdje su stranke postavljale svoje diroktore ta je firma propala.
Greška... Ona je ispred SBB imenovana.... Fahri bila i ostala bliska... Šta god da to znači...
Kada vidimo koja malogradjanka, nepismena i nekulturna, uz to sa kupljenim diplomom i bez radnog iskustva, falsifikovsnim papirima vodi gerentoloski, dobro je da nisu svi korisnici umrli, a firms ostala bez finsnsija. Cim je ona ispred booos-a, sve je svakom jasno.
To nas manje zanima u odnosu na Karburatore ... Jesu li to Ventilatori cincilatori ili karburatori or respiratori .. koriste li se za centrifugiranje ili nesto trece . pitam za lika koji bi da se nakaci dobrovoljno na cenftrifugu.. Dajte malo vise informacija o tome da ljudi znaju .. hehhe
Propast će te ko gras
Više uposlenika nego korisnika.
Ismet Skoko doveo 10 pravnica. Firmu pokusao odvesti u dubiozu ali su ga radnici tuzbama sprijecili da produzi mandat. Rekao da su hakeri ukrali 100 000KM. Kupio zemlju koju je preveo na sestru. SDA ga zaposlila, nakon sto je dobio nogu ponovo ga zaposlili u poreznu upravu.