Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da smo za evropske integracije, necemo valjda sa Federacijom u Bliskoistocne integracije?
Nisi ti Europe ocima vidjeo...
Sta je sa referendumom,prprprprpapapa
@BH-liberal potpisujem!ja sa nadam da ce ovaj lopov i fasista na slici ne u penziju vec iza resetaka gdje mu je mjesto!jer opljacko je on drzavu BiH- i gradjane vise stotina miliona eura! Zivjela nasa Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina!Demokratska,moderna,funkcionalna,s jednim Usatvom,Predsjednikom,policijom,vladom,budzetom,parlmanetom i narodom Bosnohercegovackim! BiH4EVER!
BH Liberal, svaka čast na argumentovanom izlaganju. Potpisujem svaku riječ
Nije valjda da cemo sa ovin genocidnim svinjogojcom u EU.
Nemože biti burek sa sirom,burek je pita sa mesom a pita sa sirom je sirnica.Tako je u Bosni možda je kod tebe drugačije.
milorade samo napred za nezavisnu republiku srpsku sto dalje od krvnih nam neprijatelja i dusmana oni nezele nas oni zele samo teritoriju i to je svakom srbinu jasno nikad za nikad vise sa njima kad postanemo nezavisni treba u ustav staviti za sva vremena da se zabrani bilo kakvo udruzivanje sa njima mrze nas iz dna duse sa takvima ni pod rzano braco srbi do konacne pobijede nezavisna republika srpska
Kako samo dobro barataš Islamskim pojmovima,možda uskoro i postaneš Musliman,InšAlah (znaš pevod).
Gde ce Bosanci u Evropu?Kako ste ziveli sa Srbijom a kako vam je sad?Hteli ste sa Hrvatima a oni vas jedu kao burek sa sirom.Pustite emocije i proslost,opasuljite se.
ZABORAVI TO JARO DA SE SLEPAS NA LEDZIMA BIH DA BI USAO U EUROPU, U EUROPU SAMO ULAZI BIH BEZ ENTITETA I BEZ RS, A SA GRANICAMA NA MORU, DRINI, SAVI I UNI, VI SE OGRADITE U SVOJE KOKOSINJCE I NAZOVITE IH KAKO GOD ZELITE, SAMO BIH JE DRZAVA A VI STE DIO TE DRZAVE A NIKAKO OBRNUTO ILI PARALELNO, NONO
Dok se Srbi i Bosnjaci svadjaju,oni treci zauzese Mostar i zapadnu Hercegovinu.No,dali su selektora.
@minhen ja tebe ne razumijem kome je sad dzenaza krmetu...pa ti pises sa drugog svijeta..ojjjj isusa ti...
molim biro vlade da mi objasni sta znaci formulacija \"ravnopravan partner u EU integracijama\"? drzava se integrira u EU zajedno sa svojim regionima..RS ako region ravnopravo moze i mora da saradjuje i sa regionima susjednih zemalja, u okviru velike EU regionalne politike i sl...ali sta ima sa drzavom..ni Bavarska nije bila \"ravnopravna\" u EU integracijama...
Ko ste to vi MINHEN pa da dajete odgovor.Nepismeni stvore nauči šta se piše velikim a šta malim slovom.Pročitaj komentare i onda ćeš vidjeti da si ti jedini napisao \" DŽENAZU KRMETU \" !!