Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaista svaka rekonstrukcija,popravka ,i sve što je u interesu građana , je za svaku pohvalu,međutim stiče se dojam da je ovo načelnik Efendić iskoristio ,kao predizbornu reklamu za sebe na lokalnim izborima,bilo bi drago svakom ko ovo vidi da se načelmik sjetio osigurati igrališta, kako djeca nebi ginula igrajući fudbal ,a on se nije udostojio ni da se obrati roditeljima ili da bar iskaže žaljenje zbog očite aljkavosti njegove službe Načelnice djeca su važnija od šalter sale!!!
Zgrada Općine građena je 70-tih godina, kada se koristio sasvim drugi koncept rada sa građanima, nakon čega je izgrađena improvizirana šalter - sala u kojoj se pruža najviše usluga građanima... OD 1970. do DANAS ,isto jedu PITU mimo paute dok čekaš da se smiluju da te "usluže" drskim i primitivnim ponašanjem..
Ma ludi smo bez ovih šalteraša...ja bih njih sve u one stare trafike crvene bez klime i ventilatora samo termoakomulaciona i to ako je od kuće donesu...
svaka cast taman nam je falilo administracije a i opstine su velike pa ih treba podjelit u vise manjih da imamo vise nacelnika i sekretarica
Birokratiju treba svesti na minimum i težiti ka njenom ukidanju. Većinu ovih nezahvalnih i neljubaznih šalteruša može zamijeniti moderna tehnologija. Da podsjetim, tehnologija ne traži platu, ne može biti nadrkana i ići na pauzu.
fino ovo .možeš sa curom izaći ovdje
malo prileći
Svaka čast...