Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A za ubijenog momka od strane ilegalnog kriminalca ništa Reis ni riječi, za našeg momka sina brata ništa Reis, vi ste svi zlo
Niko nikad nije uputio saučešće za GENOCID nad onolikim narodom a koji je i potekao od onakvih kao što su dva preminula patrijarha koji su pozivali na to isto! Marš prodane duše, marš!!! JA NE HALALIM I U MOJE IME TO NEĆEŠ IZJAVITI!
Jadni narod islamizovanih Srba, koji se ovako raduje smrti nekog covjeka. Njihovi najveci uspjesi su porazi susjednih zemalja, smrt nekoga iz susjedstva, koji im nije bio po volji, neka soabracajna nesreca u kojoj pogine, neko ko nije od njih….....narod koji se prodao za saku brasna i komad bratovljeve zemlje.
ne u moje ime
trebo muje otić poljubit bar sanduk
Ovim je izgubio svaki kredibilitet i mandat da predstavlja muslimane BiH. Vozdra!
Ovij je izgubio svaki kredibiltet i mandat da predstavlja muslimane BiH. Vozdra!
Joj, što se..., reis efendija! Ako si iskren, onda si pakash, a ako nisi, šta onda glumataš. Irinej je bio oličenje zla. Od njega ni pravoslavni nisu vidili hajra. Pa kakvo onda saućešće. Fuj! Zašta ja dajem članarinu?!
Što laže, drago mu je 100%
ZAĆERO MU PATRIJAH
gdje će bit izložba leša?
Vidim razbraćo da ste se prilično obradovali povodom smrti mitropolita Amfilohija i patrijajrha. Hvala vam na tome, drugačije ne bi valjalo. Samo napred sa uvredama, brže će doći do rastanka.
@gooUser1605901854 Naravno da se veselimo smrti onoga ko je blagosiljao klanje i silovanje naseg naroda.
Svaka čast gospodine,....
E moj efendija ?!
*ebo te otac licemjerni.
Šta hoće ovaj političar
E moj Huseine, je3eno ti to jaranstvo s genocidaškom crkvom.
Usta ti se zavrnula na potiljak a ruke ukočile. Amin. Prije nekoliko dana reis Kavazović je uputio žestok odgovor na najnoviji atak Irineja na Bosnu i Hercegovinu: Reis Kavazović poručio patrijarhu Irineju: Svojim porukama unosite zebnju u srca drugih naroda u BiH.
ti nisi moj reis, na nož