Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan vrijedan korak ka covjecanstvu,tobi trebao cijeniti svaki posteni covje.
"umjereni Islam koji je upisan u genetski kod Bosanaca i Hercegovaca... " kakav kretenizam, kakav kretenizam, pa ne postoji "imjereni islam" i " neumjereni islam" nego samo jedan i jedini islam ! dosta uvlacenja cafirima u dupe, nista to dobroga nece donijeti bosnjama !
"koji je upisan u genetski kod". Bošnje i genetika, stara priča.
Kakav umjeren islam? Islam je postovati propise Kur'ana. Ali je tesko procitati ljudima Kur'an pa je lakse vjerovati sta pise u novinama, kao oni neki profesionalci.
Reis Kavazovic je primjer kakvi trebamo biti !
Naravno Reis Kavazoviic je nesto najbolje sto se Bosnjacima desilo u zadnjih deset godina ....jako se radujem susretu Pape Franje i Reisa ....a ova mala je vala trebala pokriti koljena kad je se vec ovakva uparkirala ...da se covjek negrijesi
vidi kako ga talijan gleda u nevjerici :)
...ne se.rnjaj, ovaj kavazović uopše nije loš čovjek,štaviše!