Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast Reise, jedva čekamo, zaslužili su naši krajišnici
Lijep gest,samo da ih Hamdija Lipovača ne pokrade!!!
Lijep nijet. Podržimo zajedništvo.
Evo vam *** ! Ovo pred izbore SDA pocela se svacim sluzit ! PALE BOLNICE, ŠUME OTIMAJU OD NARODA ! Jadniji ne mogu biti od ovoga !
Jašta, spalili su bolnicu zbog izbora Nekad se pitam da li ste vi komunjare mentalno zdravi
U prošlom sistemu vam je bilo bolje nego u Alijinom , al nek si ti iskocio iz zelenila i replicir'o !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
aferim efendija!
svaka cast, ovako i treba, trebamo se odazvat svi...
...zamolite bracu arape neka nam "doniraju" opet kakve sadake... halo ba kakve sergije za bolnicu...bolnica je drzavni problem i kao takva je trebala biti OSIGURANA I IMA BUDZET I NEKA RADE SVOJ POSAO I NOVAC TROSE NA ONO STO SLIJEDI A NE SAMO DA IM SE KAMARI DA TROSE NA SVOJA LJETOVANJA REGRESE BONUSE... MANITE SE VISE SERGIJANJA I SADAKA...
...svaki dan narod treba da sergija za raznorazne drzavne objekte i bolesnu djecu i ljude za koje je trebao JE.BENI SISTEM DA POBRINE ...nijh zaboli čuna što više ljudi sergijaju i skupljaju za bolesne ONI IMAJU TAJ SVOJ SOCIJALNI MIR I VISE SREDSTAVA ZA RASPODJELU IZMEDJU SEBE I SVOJIH PODOBNIH SERGIJANJE I SADAKA SU SMRT ZA DRUSTVO NA SREDNJI I DUGI ROK
Na ovakav način se država podređuje vjerskim ustanovama što dalje vodi zatupljivanju ljudi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uglavnom ne volim nikakvo medijsko eksponiranje popova i hodza (citaj Vinko i Mustafa), ali moram priznati da se sadasnji reis Islamske zajednice stvarno drzi jednog umjerenog i humanog stava, u sta se i ovakva akcija potpuno uklapa. Covjek ne laprda o politici, vec radi koliko moze u interesu svojih vjernika, sto je poprilicna rijetkost za kler uopce, a posebno na nasim prostorima. Mozda sam se prevario, ali tako se meni cini.
Da znas o Islamu kolko crno pod noktom, znao bi da i politika uredjuje svakodnevni zivot ljudi. A kako je cjelokupan sistem Islama koncipiran, kako na drustvenom uredjenju, tako i na uredjenju zivota pojedinca, onda bi znao da je "odvajanje vjerskog od drzavnog" mozda moguce u nekoj drugoj religiji. Musliman je musliman i kod kuce, kako i na poslu, ulici....Ne skida svoje lice kad izlazi iz kuce, da bi stavio neku masku koja pase drugima....
novikorisnik.....isto kao tvoji idoli iz SDA stave masku u kuci, pa malo u parlamentu pa malo uz teferic sa Dodikom pa malo kad treba hapati para. prave muslimancine nema sta....
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
opet napaceni narod mora da donira. a sto reis ne upita svoje BOSSEVE da prodaju malo zlatnog escajga za obnovu bolnice?
ajd produzi...
Kakve BOSSEVE pa rejs je na vrhu piramide islamske zajednice.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
svaka cast reis vodi racuna i o svjetovnim stvarima!!
Mi većina onih koji radimo možemo izdvojit bar koju marku mjesečno, a ko može i više. Na godišnjem nivou bi to garant moglo bit i u milionskim iznosu. Mogli bi šta konkretno jednom napravit svi skupa, a ne čekat donaciju ili kredit. Bitno je samo napravit sistem u koji neće bit sumje da funkcioniše i da svaka marka ode gdje je namjenjena. Ova bolnica je danas nulti prioritet u državi. Reisu svaka čast za ovo.
ne bi se ti zvao IMAM, da nemas
Ides li ti na dzumu?
Idem brate na svaku!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka čast,efendum. Nek bude jednom sergija za opce dobro, mislim da imamo dovoljno džamija, možda i viška
Slabo ides na dzume.
krmak jedan smrdis iz Šipova dovde čak,eto te sav si lojav i mastan od krmetine.Znam ja da bi vama pasalo da ako moze nebude ni jedan u BiH ali ima da ih bude na svako 50 metara ako Bog da,Reis efendija samo pravte!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imam samo jedan komentar na ovo. http://www.youtube.com/watch?v=R7EORmEh10A
Pa evo zašto je to i rekao, ili će donirati cigle za bolnicu?
Dok je ovaca bit ce i vune
PRIKAŽI ODGOVORE (2)