Komentari (1787)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta je lose rekao? Pa "bosanski srbi" i jesu posrbljeni vlasi
znači, nekom logikom, bošnje su vlasi muslimani? :)
@Max_Bunker "S osmanlijskim osvajanjima Vlasi su se kretali prema zapadu" Bosnjaci su autohtoni narod ove zemlje,tupko.
PRIKAŽI ODGOVORE (30)
Postujem reisa, ali ovo je neprimjereno, to je isto kao kad bi neki zvanicnik za Bošnjake rekao da su poturice. Ovakvi populizmi od koji niko nema koristi nam ne trebaju!
Sramota je da se jedan intelektualac i vrhovni autoritet jedne konfesije u javnom govoru spušta na ovaj nivo. Sramota je što se vjerski službenici, po nalozima raznih stranaka, direktno upliću u politiku i već desetljećima govore svom stadu za koga da glasaju. Sramota je za jednu sekularnu državu da se ovo uopšte dešava, da vjerski službenici dođu u priliku da drže ovakve govore. Sramota je da većina vjerskih službenika (čast izuzecima) svih konfesija mrzi sve što nije u njihovu stadu.
De se Bosnjaci odlucite jesmo li Bosnjaci pravoslavci, Vlasi ili Turci? Kad se odlucite javite nam. Cisto informativno onako da vidimo vase misljenje. A mi cemo se svejedno na sledecem popisu, bez bilborda i promotivnih reklama izjasniti kao Srbi. Svi do jednog.
Reis Kavazovic je častan i pošten čovjek. Ovo sto je rekao,nije iz njegove glave.Nečija direktiva za animiranje dijaspore koju glasanje u Srebrenici iz godine u godinu, sve manje zanima. Na zalost,ali je tako.
Pa jel to greska
sta tacno znaci reis i ulema i koji je to jezik? takodje me zanima sta znaci halaliti i haram? nadam se da sam ispravno napisao?
@Istina95 Pitaj karadzica... Al vuka
Zvati ih vlasima nije neprihvatljivo, oni i jesu vlasi...
Srebrenica je dogovorom pripala Republisi Srpskoj Ko se dogovarao ?
samo si glupane uradio to da ce srbi samo jos uvesti koliko treba srba iz srbije da glasaju i to iz inata. glup si zaqurac. osim toga samo ces tenzije napraviti muslimanima tamo gdje su manjina. jebe se tebe jer te cuvaju
Upravo se javio i medijski svugdje prisutni DODIK: JA SAM IZNENAĐEN I UVREĐEN ! Inače. da napomenem Dodik ali i Kosor su čita vlaška prezimena !! Između ostalih :)
U Srebrenici bpobijeno preko 8.000 Bosnjaka i sada treba diskutovati o tom sta je on rekao.....
E jel ga braco domah izdao cim je imao priliku......
Zato volim uvazenog Reisa Kavazovica. Aferim :D
Zato što si i sam debil. Tačka.
Smijesno me je to sto su ga njegove poturice izdale i obrukale. Kavazovic je vjerovatno mislio da govori privatno i u anonimnosti i nije ni pretpostavljao da ga njegove poturice snimaju i da ce to javno da objave. Trebao je znati da je poturici izdaja u krvi i da on izdaje i kada ne mora i cak i kada nema nikakvu dobit od te izdaje. On izdaje cak i kada je to njemu na stetu jer ne moze a da ne izda. Nacionalni pozdrav treba da bude 'Za izdaju spremni.'
E svaka mu cast, ne znam je li ujedinio bosnjacke glasove, ali srpske jeste sigurno...
Istina