Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EH DA NAM JE SAMO JEDNOG POLITIČARA KAKAV JE REIS KAVAZOVIĆ, DA ŠUTI, RADI I NE PETLJA SE TAMO GDJE MU NIJE MJESTO
Tako je efendija, trebamo biti "mjerni" dok nas ne pocnu trijebiti ko u Mjanmaru! Pamet u glavu efendija i postolj za pojas. Neka se nadje. Zlu ne trebalo!
pistolj*
Ništa ti ne brini, zna Kavazović upozorit narod kad prijeti velika opasnost. To je dokazao pred sami početak agresije kada je, još kao imam, upozoravao ljude sa minbera da prodaju stoku i kupuju oružje, te kako će bit rata. Kad je sve buknulo, skino je ahmediju sa glave i uzeo pušku u ruke. Ratovo je, branio narod, čak bio u zarobljeništvu i za primjer je mnogima.
Hvala Allahu što nam je dao ovog mudrog reisa Huseina u zamjenu za nametnutog Kisindžerovog đaka iz Čikaga
A šta misliš da je ovaj "neovisan" ???
Bježi ba kavazovicu u PM i ti i tvoje ublehe
šta je bilo majmune nevjernički baš ti se Obama tetki zavuko u krevet?
Jbo ti obama mamu ti njemu uhljupe :-)
Hi hi ... Iznenadit će se kad vidi koliko će ljudi dati prisegu Al-Bagdadiju !
99% iz bosne neće
Volio bi te poslat malo dole na specijalizaciju jbo ti bagdadi mamaru
PRIKAŽI ODGOVORE (2)