Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zabole koga sto onaj vas islamista nije dosao, ajoooj...pa koji ce...nek ide pujdati u sandjak i ostala primitivna mjesta neukog seljoberskog sastava!!! Da se konacno razdijele svi pa da zive u miru bozijem, daleko jedni od drugih. Vas Seric nikad i nije propagirao mir, stalno huska i pujda, a ne vidim ni da su se ostali pretrgli, u molitvama za mir po bliskovamistocnim.
sto vise kebnjate o svojim zrtvama, sve vise izazivate samo negativnih osjecanja, jer kad znamo koji ste zlocinci, bili i ostali, saradnici hitlera i najgori fasisti evrope, a o turcima zulumcarima da ne govorimo...tako mislite da ce se neko sazaliti...eeee, moji ste ga vi, ne sazali se ni nad preko milion zvijerski pobijenih u onom ratu...manite se coravog posla i ne prizivajte djavola, jer zlo dobra donijeti nece.
ne treba se ni odazivati na bilo kakav poziv koji dolazi iz SPC dok, u najmanju ruku, ne uklone crkvu iz avlije Fate Orlović !!! o samokritici i kajanju vezano za ulogu SPC u dešavanjima iz 90-tih da ne govorim! ali rušenje crkve u konjević polju je minimum!! s obzirom na taj slučaj i sve ostalo, poziv od strane SPC na molitvu za mir je krajnje licimjeran.
Nek i nije, ima mu ta mjesta.
sta je, hohstapleri, dal se sjecate onih milion sto su krvarili prijhe 60 godine, mame vam ga u slame hohstaplerske!!!
Pa mitropolit DabroBosanski je možda okasnio sa tom molitvom,mada za mir nikad nije kasno,tu molitvu je trebao često upražnjavati 199 kada je podrinje krvarilo ali ne,tada je SPC nosala svete moš.nje i škropila svetom vodom tenkove i škropila\"svetom vodom\"škorpione koji su snimali kamerom egzekucije i teror koji su sprovodili.Mitropolit nije osuđivao rušenje svih džamija.To su neoborivi fakti,nažalost.
Iskreno se boriti za mir svakako je dobro, ali se pitam da li su se ovi \"miroljubci\" ogradili od SNSD i SDS izgreda u Srebrenici ? pošto znam da je kod nas sve blefiranje .
Kako prenosi sajt ABNA, nakon spaljivanja Kur\'ana od strane 2 američka svećenika, samo u Vašingtonu je 180 kršćana prihvatilo islam. Muhamed Nasir, direktor Islamskog centra u Vašingtonu (Washington) je izjavio: “Nakon spaljivanja Kur\'ana i ceremonije protiv izgradnje džamije u Nju Jorku (New York), Amerikanci su se počeli interesovati još više za islam. I samo u Vašingtonu 180 osoba je prihvatilo islam”. Muhamed Nasir je izjavio da je za 12 godina u Sjedinjenim Američkim Državama, sagrađeno više od 1200 džamija (to je više od 100 džamija godišnje). Mnogi koji su prihvatili islam, počeli su odmah da pozivaju u islam druge ljude, smatrajući dužnošću da pruže Amerikancima istinite informacije o islamu, razbijajući stereotipe koje su o njima plasirali mas mediji.Zvanični podaci pokazuju da se broj onih koji su prihvatili islam naglo povećao.Kako navodi Fadl Sulejman, direktor centra za studij islama “Džazur”, godišnje više od 80 000 Amerikanaca se vrati u jednoboštvo – islam.
I ne treba s kjafirima BIH4EVER!
Cica bradonja gdje si bio 1992 kad se cijeli svijet molio za mir bas zbog tog Sarajeva u kom ti danas zivis i dijelis lekcije drugima? Pa ne moze cica cas ovako cas onako, prosla su ta vremena!!!
Gospodin Cerić je bio u pravu. Nakon onakog bezobrazluka u Srebrenici neka taj pop pozove dodika .
Ovaj bradonja se moli za mir, pa gdje si cica bradonja bio 1992 godine kad je mir bio VEOMA potreban?!? Mozda gore na brdima sa puskom u ruci i genocidnim mislima, jel baja? Hajde priznaj ljudski, pola ti se prasta ceto!
Kada je poslanik bio napadan pitali su ga njegovi drugovi zasto ne reaguje i ne izvrati...Poslanik Muhammed rece: ono sto ima u njima izlazi iz njih a ono sto ima u nama izlazi iz nas!
GOSPODA JE MOGLA PRAVITI MOLITVE ZA MIR ZA VRIJEME 1992-1995 KADA SU OVOM ZEMLJOM TEKLE RIJEKE KRVI. @Mikac MLAD SI I GLUP.
ISLAM = TERORIZAM Normalno da se islamista nece moliti za mir, kad mu je terorizam u dusi