Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO ONAKO, CISTO IZ DOSADE NAVRATIO DA VAM SE P.O.P.I.S.A.M NA RELIGIJE I NA POPOVE I HODZE SLUGE DEMONA KOJI VLADAJU LJUDIMA..ALI NECETE JOS DUGO, NECETE...... SMRT RELIGIJI - SLOBODA COVJEKU !
@ Stanoje, vidi se da si pravo govno, mi Bosnjaci se ponosimo ovim covjekom,a vi ulizicama i vjerskim izdajnicima kao sto je Abdic,Kusturica ili Brena dajete vece pocasti nego vasim Srbima da bi izazvali nasu ljutnu.Eto vam ih na vijeke vijekova AMIN, a Djehenem postojii znaju to oni dobro.
Liga muslimanskog svijeta a članica UN-a odnosno cionističke organizacije---što znači da od ovoga nema fajde
covjek cij su preci dobili prezime prema cerekanju ili ti hinjskom podsmjehu, tesko da moze biti dobronamjeran
Svaka cast ! Bosnjaci se trebaju ponositi Re*isom Ce*ricem !
Čuvaj se sihirbaza i nemoj se tuširati četvrtkom ne valja
ovaj covjek je kosovac koji je sustavno radio na unistavanju bosanstva i multikultune zajednice i pretvaranju bosanske armije u muslimansku. Dabogda imo pa nemo.
Pa stanoje vidi ti imena,pravo govedsko HA HA HA HA Čuj stanoje
Овај је право говедо.
odlicno, pohvaljujem ! sada cemo valjda konacno saznati kada se u 24% uvodi Serijat
cestitamo...sad se igramo otvorenih karata...
osnovana-\"Osnivacka Liga muslimanskog Svijeta sa BOSNJACKIM NARODOM na celu\"protiv pravoslavnim terorirstima genocidasima fasistima srbima!!:D
ŽIDOV