Komentari (272)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVO NORMALAN COVJEK NE MOZE DA VJERUJE UMJESTO DA NI JEDAN VJERNIK NE UDJE U CRKVU GDJE KACAVENDA ONI LJUBE RUKE PEDOFILU DA BOG SACUVA NAS OD TAKVIH LJUDI SVI KOJI LJUBE RUKE PEDOFILU NISU NISTA BOLJI OD NJEGA ...........
Koja ovca moras biti da ides slusati liturgiju kod ovoga. Moras biti veca ovca nego prije dva dana oni sto su izasli gledati Dodikovu paradu.
eto, kaže Kačevenda da su srbi mali narod. šta sad. hahahah
"zaboravljaju silnici da je snaga od Boga, a ne kod silnoga čovjeka" - vjerovatno implicira na cinjenicu da je JNA kao 4. vojna sila napala Bosnu koja je imala samo kamenje kao oruzje i opet popusila.
bio je ushicen I sretan kad je ugledao djecu
Srbi, narod bez obraza i morala. Ma nema veze sto je unesrecio djecu, jebes to, neka njega opet nama, on najbolje propovijeda. Fuuuj....
hahahahahahahaha....pa srbi.....hahahahahaha
hahahaha bravo
e vala i u ovih Srba moze svakako... jos mu djecu "pred nos" doveli.
Onaj, ko je ovo dozvolio isti je kao on. Hoću reči sa njim je u istom krevetu! Irinej??? Dodik??? ANA sa tavana??? Sve je jasno i pederasto!
Pa isti je i narod koji to podrzava. Da ih narod ne podrzava nebi bio ni on tu ni Dodik na vlasti. Problem je u narodu.
jel pročistio tzv. srbe ?
Jedino bi me moglo šokirati da se nešto lijepo desi,a da potiče od ovih naših kvazipolitičara i klerofašista svih boja i dezena da budem jasniji;)!
Njemu je žao "što je dosta MLADIH" otišlo...dodijalo ručno samozadovoljavanje... nedostaje mu srpska nejač ! SPC vam je to, to je tako u njih...
Vladika Kačavenda je očito kod Srba u Semberiji simbol opstanka, sve ovo je stvar Pravoslavne crkve i vjernika. Očito se Vladika Kačavenda nekome močnom u vjeri i politici kod Srba mnogo zamjerio pa ga medijski sataniziraju i predstavljaju mnogo ružno uz potporu raznih službi, a što je prava istina to narod Semberije naj bolje zna i prepoznaje, a pametnome ove slike sve govore. Mnogo je ružno nekoga osuđivati bez suda,onako inkvizicijski,a čim vidim Duška Tomića sve mi jasno
Cuj zamjerio se nekom mocnom..Pa imas svejedocenje (na youtube) svecenika (ne sjecam se imena) koji je radio/sluzio sa Kacavendom.Covjek sve ispricao o Kacavendinim perverzijma sa mladim djecacima i narucenim ubistvima..uprkos dokazima i svemu, nije vidio zatvora nego sta vise je unapredjen..nega neko mocan iz vlade srbije itekako stiti..
O cemu ti? Imas video na YouTubetu kako se zvalji sa nekim djecakom, pusti se mitomanije i teorija zavjere.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I sta ocekivati od naroda kojem su pedofili moralni autoritet...
Srbijanski mediji ... pitaju se kojih se Božijih zapovijedi držao Kačavenda kada je seksualno zlostavljao maloljetne dječake "Ne cini drugom ono sto ne zelis da drugi cini tebi."