Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rece Zilha koja radi po nalogu SDA i osta ziva.
Po cijenu da se uniste sve zdravstvene institucije, omoguciti Sebiji da bude ekonomski uspjesna tako sto nece imati pacijenata...
ooooooojjj lučonoše ... ima li još onih koji misle da smo živjeli u mraku ... tj da je sad sve bolje nego prije ... napomena : plaćeni komentare i komentare dupelizaca ne računam ni u šta
e neznam šta više neće smišljati ......................
Ma sve treba privatizovati osim zdravstva. Sve ove firme telekom, duhan, bosnalijek, elektroprivreda su mjesta za SDA uhljebljenje. Niko drugi. samo SDA svoje porodice gura na ta mjesta.
"Privatnim zdravstvenim ustanovama bila bi ponuđena mogućnost da se pod jednakim uslovima finansiraju iz javnih sredstava i svoje usluge ponude zdravstveno osiguranim pacijentima, uz uslov da imaju stalno uposleni kadar." Odavno nista bolje nisam cuo. Ako placam zdravstveno osiguranje redovno, onda treba i da biram gdje cu da se lijecim. Bilo privatne bilo drzavne ustanove.
Ona zmija se nakačila da sj.ebe Vojnu bolnicu i ne popušta.. Prokletinja ženska, tačno joj oči bode što još postoji..
A državna Bolnica je trebala biti PRIVATNA ustanova gdje se svi mogu liječiti ako plate. A NAROČITO BI DOBRO DOŠLI ARAPI koji bi opdsjeli u BAkirovom Holiday Innu !
zgodno
OSLOBODIMO SE TIRANIJE PORODICE IZETBEGOVI I SDA
zivjece i lijeci ce se onaj ko ima para, a za ostale kako bude
Pusite ga
eto vam kurva Sebija...i politika SDA...zavladaj pa pisaj po sirotinji i narodu...uzmi sto vise mozes a kasnije "nije nista bilo"
zasto se ne mogu privatno osigurati?? da ne placam drzavi zdravstveno......nego da privatno osiguram........zasto to ne dozvoljavate??
slazem se.. al, vecina bi uplatu preskocila ko u slucaju penzionog i rada na crno. znam ih podosta koji rade i dobro zarade, uzivaju.. kad im dodju stari dani bit ce gola sirotninja, bit ce bemti drzavu gdje ja zivim.
@MPower nije dopusteno...........obavezni smo placati zdravstveno osiguranje...........a ja bih vise voljela da ne placam obavezno nego privatno osiguranje......a duplo placanje je preskupo
PRIKAŽI ODGOVORE (9)