Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova stranka za BiH se gubi: Dodik je rekao da ce referemdum pitati ljude u RS sta misle o tome, kako bi vlasti RS zauzele stav po tom pitanju. Te onda, desi se referendum, Srbi kazu NE, onda vlasti RS kazu mi necemo, i onda cijela BIH ne ide u NATO. Uostalom RS je ravnopravan dio u BiH zasto se glas naroda od tamo ne bi cuo. Nije valjda da gradjanski Haris pokusava da izignorise Srbe, on se valjda zalaze za pravu i punu ravnopravnost svih, pa i Srba?? Nece samo Federacija uci, ne brinite se.
Joj jeste dosadni više sa tim Dodikom... Svaku glupost koju on izgovori, vi prenesete... Dodik zato i izvaljuje ...zna on kako da bude u središtu pažnje... Dosta što nas stalno zavarava, obećava...i ništa od toga. Ne vjerujte mu ništa, on je samo manipulant...Na taj način prikriva stvarno stanje u RS, prikriva svoje mutne radnje...
davno sam ja prico da ga roknete sad bi bili korak dalje
http://www.youtube.com/watch?v=bxfk4AA_hIo
Kipar sa svojih pola države može?
Demilitarizovati BiH.
Hoćemo i mi referendum u Federaciji! Što da ne.
hehehhe hahaha smijesan ovaj dodik..ako je zahtjev za clanstvo predalo predsj. BIH onda dodik moze samo da raspise referendum sa pitanjem da li srpski clan predsj. moze odlucivati u ime srpskog naroda u BiH :D :D D:
Ovaj tip je paralelan Čoviću, po mentalitetu se slažu. Za BiH bi bilo dobro ući u NATO, čak i ako se radi samo o FBiH, vojska je zajednička, bitna je ravnoteža na području koje je u NATO-u.
Bolja im je takva izolacijska nezavisnot nego ovo tlačenje u Federaciji. Da prenesem jedan citat koji odražava ključ problema: \"Federacija BiH je, kaže Raspudić, bila zamišljena kao \"integrativni faktor, jezgra buduće BiH koja bi centripetalno djelovala i na Republiku Srpsku\". Zahvaljujući političkoj praksi bošnjačke političke elite, Federacija BiH se, na žalost, pretvorila u antipropagandu za BiH, a kada je i Republika Srpska vidjela na koji način se vrši majoriziranje Hrvata kao malobrojnijeg naroda u BiH, jasno je da je sve više nastojala bježati iz tog zagrljaja\"
Referendum ne samo u RS, nego u cijeloj BiH, tek onda NATO, ako BiH narodi tako odluče.
ne dijeli vec veze. :))))))))))) Pitaj one koji tamo hode. Mada nemam nista protiv ulaska BiH u NATO ali neka vas Dodik masira, godi to vama.
Meni je važnije 1% Brčko distrikta zato što dijeli geno.cidnu tvorevinu na dva nepovezana dijela,1%malo a kvalitetno :)))))) a BiH ide prema NATO u,to je pred završetkom,još malo se strpite komšije,još malo
manjeg entieta? A od Alije dobili 24% avlije.
Bosna i Hercegovina će biti članica NATO-a,to je sigurno i to uskoro.
@Rudolf ,iz srbije,,,,,,,,,,.Du hurenson!