Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da je redovna kad ne smijete ni pr-d-nuti u tom tamno sumskom vilajetu od tog gedje.....stravu vam salio opet lol ! SIKTER
Nama b.osnjacima ex m.u.s.l.i.m.a.n.i.m.a ne smeta strajk skola,samo da nam dz.amije ne strajkuju,ostalo je laHko
"U Limskoj dolini s kraja 1942.god. i početkom 1943.god. je u.bijeno 10.600 Bošnjaka, to su zvanični podaci glavnog štaba č.etničkih formacija na čelu sa Pavlom Đurišićem. U tom povodu u.bijeno je 1.200 vojno sposobnih muškaraca i 8.000 staraca, žena i djece. A u akciji koja se desila u Bijelom Polju, također pod tim izvještajima u.bijeno je 1.400 Bošnjaka."
čkapice mrskovske
Slatki lijepi strah.
ma kakvi srbi sas vidit kad mi pocnemo strajkovat