Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@real Ja koliko znam u 70% slucajeva srbi su sami odlaziliu u toku r.ata, sto svojevoljno sto su ih njihovi dragi c.etnici tjerali a vi (srbi) mozete pricati sta god hocete. Ako nista, sam naziv Republika Srpska znaci, ovo je s.rpsko i ko nije s.rbin on je gradjanin drugo reda. Isto tako se moze vidjeti da ni na jednoj vaznoj funkciji nema nikoga iz reda Bosnjackog ili Hrvatskog naroda... Ma hiljadu primjera, tak da ne s.erendajte puno
izvrsite popis stanovnistva u rs nemate ni 2500 stanovnovnika od Brckog do Gacka,pa to je smjesno....
A kako bi se srbi vratili npr u Tuzlu kad ih je Jala odnjela sve 92-95 god, (vaši izvješaji) mamu vam vasu vratili su se svi i prodali ste imeovinu za duplo vise love nego sto realno i vrijedi, al nejse za ljekova vam trebalo.
@real Tko će otplaćivat kredit???RS neće vjeruj mi
U Federaciju se vratilo mnogo manje povratnika nego u RS a razlog je politicko-vjerske prirode, plus sto se u Federaciji nema para da se omoguci povratak izbjeglih jer se sve pare daju za izgradnju novih dzamija.
Ne sumnjam da se izdvaja jer federacija je ta koja pokusava na sve nacine da se digne neki ogroman dugorocni kredit i SVIMA se omoguci povratak,a RS je ta koja to izbjegava sve ove godine..... Pratis ti desavanja u dragoj nam domovini BIH?????
A koliko u Federaciji izdvajaju za povratnike? Koliko se Srba vratilo u svoje domove u FBiH i Hrvatsku? Pricajte malo o tim podacima, ko se gdje vratio i kako mu je zivjeti