Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ej moj Valentine i FERDINAND je objasnjavao da je okupacija dobra ali mu nije poslo za rukom. Zasto ne uzmes SOLANU pa zajedno da odete u Spaniju da solite pamet tamosnjim \"pobunjenicima\". pustite nas da se zabavljamo sami,jer vas cilj je odzavati status QUO KOJI SAMO VAMA ODGOVARA(dobra placa) rjesenja sa vama nema.Sto ste duze upleteni stanje sve gore,ne treba biti posebno pametan da bi to primjetio.
G-e Inzko zao mi vas je kak ste okruzeni dal neprijateljima drzave BiH-e ko i njenim politickim izdajicama! Vama svaka cast al znate dobro ko je NAJVECI krivac u nasoj drzavi,genocidna tvorevina i entitetska glasanja! BiH4EVER!
haha Inzko, pa vi ste ovde samo za plate i da se izivljavate nad nejakim kao sto ste u drugom svetskom ratu nad zidovima. Ti i tvoja EU, vi ste fasizoi.dna gam.ad