Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako se vlada: http://www.poskok.info/index.php?option=com_content&view=article&id=24742:udo-na-bajram-snimka-afere-reket-procurila-u-javnost&catid=89:bh-lonac&Itemid=401
Slazem se i da se što prije stvore uvjeti za rješavanje ove situacije, tj. da konstitutivnost naroda u Narodnoj skupštini RS-a bude ostvarena. Razumijem razocaranost hrvatske strane RS, ali isto tako razumijem zadovovljstvo srpske strane Hrvatskoj koja ima potpresjednika u Hrvatskom saboru. da bi se uvjerili \"osteceni \" hrvati evo kako to izgleda kod njih: Potpredsjednici Hrvatskoga sabora. U 6. sazivu Hrvatskoga sabora izabrani potpredsjednici su: Vladimir Šeks, Ivan Jarnjak, Josip Friščić, Željka Antunović i Neven Mimica.
nije to bilo protjerivanje, nego smo vam pomagali da zadrzite kosovo. nismo mi krivi sto ste zalutali u putu. vjeruj mi , i mi bi voljeli da ste znali citati putokaze.
Pro.tjerali ste S.r.b. e iz Kraj.ine a sada bi se malo druzili sa .S.r.b.i.m.a, jeli ??? MOREEEE.....
neka ba, nemojte u smrt, niste nam toliko mrski
PRAVOSLAVLJE ILI S.M.R.T
Bosna i Hercegovina je s.r.p.s.k.a zemlja. Hrvati selite se u vatikan, muslimani ili sa njima ili u tursku, birajte.
Malo vas bre braco Hrvati.Od malo brasna hleb se ne mesi..
Nekad su Bosnjaci bili \"hrvatsko cvijece\", zahvaljujuci izdajnicima iz vlastitih redova (takvih ima jos i danas unutar SDA), a danas su Hrvati postali \"srpsko cvijece\", zahvaljujuci takodje izdajnicima iz vlastitih redova. Bosnjaci su prezivjeli Hrvate, a da li ce Hrvati Srbe, veliko je pitanje.
Daleko su vas Tudjman, Boban i Dragan Covic, doveli. BiH je bila vasa domovina, izdali ste je za racun Beograda i Zagreba i sad ste spali na \"sitno\" kojim se Velikosrbi razbacuju u svom potkusurivanju s Bosnjacima. Zaista tuzan kraj jednog naroda, koji je nekada bio dijelom samog bica Bosne.
deni 16.11.2010. u 14:44 Jucer je jasno receno da ce do kraja godine biti promjenjen ustav koji ce omoguciti Hrvatima ravnopravnost i potpredsjednicko mjesto u parlamentu RS. Tako da se Muslimani uzalud radujete, uvijek ce Srbima biti blizi onaj ko takodjer rastura ovu nakazu od drzave deni@ Hvala na komentaru,u njemu se jasno vidi što je cilj,nije to nikakava ravnopravnost nego rasturanje države. Ali kada nije moglo 92-95 neće moći ni sada.
Od konstitutivnog naroda, Hrvati u Cetnitetu su spali na \"zajednicu\". Cak i malo brojnije nacionalne manjine imaju veca prava i slobode, ali to ne sprijecava malog Jugoslovena Dragana Covica da lize c.m.a.r svom gazdi Miletu i gazdama iz Beograda, a na sta je Soko spao, jos malo, lizat ce je i Hrvatu Velikosrbinu Emilu Vlajkiju.
normalno da je nakaza od drzave kad su joj pola stanovnika ili zlocinci ili podrzavaju zlocine - nakaze. moralne norme 0.
\"Tako je\" BELJINAC
Jucer je jasno receno da ce do kraja godine biti promjenjen ustav koji ce omoguciti Hrvatima ravnopravnost i potpredsjednicko mjesto u parlamentu RS. Tako da se Muslimani uzalud radujete, uvijek ce Srbima biti blizi onaj ko takodjer rastura ovu nakazu od drzave