Martin Luther King III
0
"Raznolikost nije prijetnja slobodi"
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh...turci i crnčuge skupa...neće ovo na dobro. Opet ćemo morati pobunu da gušimo
mars u srbiju...
e moj luteru nikad mi nismo imali rasističkih problema samo nacionalističkih ako misliš da je u jednakoj poziciji rasizam i nacionalizam varaš se
i jos nesto... nisam ja kriv sto sam budala :(
zovi kako hoces, ali tako misle u 99% slucajeva svi hrvati i srbi! A Luteru svaka cast, neka je dosao, samo pogresio je covjek, nema pojma o istoriji ove zemlje i da sve pocinje pre 600godina, kada USA nije ni postojala! nikada se proslost nece zaboraviti i oprostiti u ovim krajevima! oko za oko, zub za zub!
@budalo, Nije ti lako s glavom opterecenom lazima i fasizmima. Budalo.
nikad sa bosnjama suzivota nema, to da se zna za pamtivijek.. samo da se potpisem na ovaj komentar od @dk \"prvo zbog turaka. Slavite ih, okupatore i osvajace najgore vrste, koji su i vas pretvorili u neprijatelje svoje \"brace\". Drugo, zbog hitlera i pogibije stotina hiljada ljudi, masovno ste bili uz njega. Trece, uvijek ste na strani osvajaca i zavojevaca, a protiv svojih komsija i nekakvih dalekih rodjaka. Cetvrto, preskocili ste Srbe kad ste se odvajali, ni za misljenje ih niste pitali. Peto, Srbi bi bili vecina da ih niste pobili i protjerali za vrijeme 2. sv. rata. Peto, kukumavcete za neke zrtve, a pravite se da ne zante koliko vi imate na savjesti. Zatim, i sad svima radite o glavi, zatim, prizivate uvijek neko zlo protiv njih, zatim...razloga previse. Uklonice mozda Dodika, doci ce drugi, i drugi i drugi, i uvijek novi do konacne slobode!!!\"
Prijetnja slobodi je monolicnost.