Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
au jel moguce kolko nas je sda hobotnica sputavala sve ove godine
Ma nisu oni takvi, idu u dzamiju, poste, pravi vjernici. Ne bi oni nikad nista ukrali.
Ovorite vise tramvajsku prigu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zahiragic je jedva trolejbusa prezivio,tramvaji ce ga zakucati
Vidi SDA bagre što kukumače
Stadler Rail je skupa Firma kvalitet top!? Kad Vucic kupijo SOKO od svicara micemo travalje!?
Jedino u Sarajevu znaju izabrati sposobne a ne podobne!Bravo za Sarajlije i njihovu vlast a i vidi se napredak!
Gledajte i crknite od muke SDA botine, zajedno sa juncem Zahiragicem. Svasta je moguce kad pare ne zavrsajavju u vasim poganim rukama i basum sagosum Sebiji i isprdku Baketu povodom oduzimanja laznog doktorata! Prvi znak da se nakaradni sistem koji su napravali urusava i gooovna gube moc. Ako bude pravde gledacamo vas iza resetaka!
pa ova ce trojka zaduziti građane narednih 30 godina.Šta je sa onim tranvajima koji na poljima oko Gračanice truhnu ,koji je to lopovluk i ko ce odgovarati
🤡tišina SDA sendvičaru
To ti je iz vakta premijera Novalića, pitaj njega, svakako je tvoj...
Molim vas da bude sve u jednoj boji,da odiše kulturom.
Buđet kantona Sarajevo za vrijeme trojke znatno manji nego ranije. Sve ostalo je kredit koji stranci i daju da Mujo podrži Dritana a Dritan izda državu. Sad udrite po minusima vi koji ne vidite metar ispred sebe.
Samo da podvucem raja da pare nisu iz budžeta vec nova zaduženja EU banci. Nista ovi nisu zaradili da bi kupili. Budzet koji mi napunimp razdjele (sve stranke, nebitno koja) i onda se zaduži da bi kao nešto radili do izbora.
Svaki novitet, promjena korisna za ovu zemlju je dobrodošla, ko u njoj ne vidi dobro, namjere su mu očigledne i takvi ovoj zemlji nisu potrebni, svijet je velik i svoje “ideale” neka šire negdje drugo :)
mene strah da sjednem u SA tramvaje tako nikad ne bi
Kupi sto vise ih isplati se.
AKO JE IKO UNIŠTIO SDA U KS TO JE ADNAN ŠTETA LIČNO.NJEGOVA ČITAVA STRANKA IH NIJE MOGLA UNIŠTITI OD 95,A ON IH JE ZA SAMO 2 GOD UNIŠTIO DO TEMELJA.
sdaovcima ce ispati zadnja dva zuba nakon toga
Hajde prvo nauči pravopis. Drugo, SDA samo u jednoj općini u članstvu Mjesnih odbora ima više akademski obrazovanih ljudi nego cijela trojka. Na kraju zašto bi nama bilo krivo? Ovo je i naš grad. A narod mora znati da je sve ovo kredit a buđet KS je veći za vrijeme SDA nego sada.
Da botovima samo kazem pa da udare koji dislajk jel sam u pravu , sama ŽIČARA je zaradila para da se moglo po tih tramvaja kupiti lakU noc !
Ovo su definitivno ulaganja novca budjetskog za bolju korist gradjanima i sigurniji prevoz !
Kakav budžetski novac, sve suhi kredit. Ova vlada se zadužila ko sve predhodne od rata do sada. Djeca će ovo vraćati a stranci nikada ne bi ni odobrili ovaj kredit da nije cilj progurati Dritana za druge ciljeve. Progledaj čovječe.