Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moji dobri bosanci i hercegovci, mnogima je cilj da rasparca nasu domovinu na sve moguce nacine, ali nece moci, to sto su razrjesili nema koristi za nas vec za njh. Ne dopusti da te dva puta ujede ista zmija....
opet se hrvati poklopise i podvise rep :D
Razjesim vam da ne lajem. J.b.te, pa nismo ovce da mislimo kako nam Alijin mali kaze.
A....Vidi, vidi.. Bakir se sjetio nakon neke da interveniše, ( ili bolje rećeno ulizuje) kad je već Komšić dobar dio posla oko izjave u prvi mah odradio, kao što je jedini odmah u prvi mah reagovao u proslom mandatu na Tadićevu izjavu, da skloni šape sa Bosne i Hercegovine.
I opet ga Ivo majstorski suknu onima koji su glupi cak i u vicevima
josipović je jednostavno pojeo g_ovno