Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi samo komentara ovih velikosrba. Pa ako vas SDP ne brine sto uopste laprdate po stranicama. Nema nista od velike srbije i tu vas zulja....
Dodik je za sve njih tata-mata. Pametniji je i sposobniji od svih ostalih zajedno
Pa sto onda smijenismo Harisa, da bi Zlajini reketasi suradjivali sa Suljinim i Milinim reketasima?
Joj lafine i formiranja programske koalicije. Kao da je neko naivan. Duvajte ga SDP.
Lagumdzija
Hocete li shvatiti vise da Walter nije Lagudzija niti bilo ko iz SDP-a, pogledajte film pa onda skontajte poentu, samo se provaljujete k\'o oni Flinstonsi sa poskok.info!
Ma to je sve klemponja ugovorio
Izgleda ništa od države za čovjeka. Nema ni Valtera. Nešto mislim. i kada bi se vratio Valter bio bi član SNSD-a. Žali bože onih 300 000 glasova.
Prvi...
Neminovno je da ovaj krkljo ne zna šta priča.