Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ha ha razgovarali su oni koji procenat od tih puteva ide u njihov đep
Ovi se tacno ...bavaju sa nasim mozgovima
Kako stojis Fahro sa Cunamijem protiv korupcije, izgleda nikako, jel to zaborav brise sve. Kako te nije stid pudlice Bakirova.
Pa parama koje placaju poreski obaveznici (porez na auto 50 KMx870.000 registrovanih euta u federaciji 43.000.000 KM) , samo sa tim parama bi se mogla svaka ulica napraviti europskom u federaciji BiH, da ne govorim o drugim nametima koje drzava uzima vlasnicima automobila.korištenje cesta 50 KM, isti iznos od 43 miliona.
Što s mene tiče ja bi vas najradije smijenio i protiv vas pokrenuo istragu za nezakonite radnje u svim sferama djelovanja u BiH.Sa izgradnjom puteva se i onako kasni najmanje 40g, vi ste debelo doprinijeli tom kašnjenju jer su vam bile preče vaše privatne stvar i kriminalne radnje od države i naroda.
Fadil je donio milijardu na sastanak, sad sve može početi.
Zasto niste otisli u Gorazde, Bihac ili Tuzlu, pa da se uvjerite u neophodnost poboljsanja putne infrastrukture. Put Sarajevo - Tuzla definitivno najgori u drzavi!!
morali su oni razgovarati o autoputu a ne inzinjeri i ljudi od struke,ova trojica su u stvari dogovarali koliko ko uzima od auto puta kada i kako. kuda ce ici autoput koliko ce se graditi i ostale bitne stvari njih ne interesuju samo cifre to je bitno.sjeme im se zatrlo
Koja kahvana je u pitanju?
Bake najjači.....gle mu face...k'o djete na tuti :DDDD
Pa vajda bi inžinjeri trebali razgovario o ovim temama a ne neki dobili koji ne znaju razliku izmedu lokalnog i regionalnog puta.
Još kad bi rekli svojim glasačima kako treba minimalno 2 godine za eksproprijaciju i projekt i onda od godinu do dvije da se razmote i odobre sredstva a da ne spominjem tendere. Al dobro, sad su izbori.
Njihova djela se vide ma sa bilo koje strane pogledas.Puno de vise i uzdizu i izdizu same gradzevine od ostalih tako da netreba vise trositi rijeci i o ovim LOPOVIMA I HOSTAPLERIMA i njovoj brizi za svoj dzep i svoj interesi
debili.....uvedite vinjete na granice za sve strane tablice i imaćete isfinansiran koridor u roku od 5 godina.