Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A, što nas međedi brukaju,.......Tito dragi !!!???
Kad se mi stidimo njihovog stida kud ces dalje.
sacekati majmune na aerodromu i ne dati im da izadju sa terminala... pokazati govnima da nam je dosta svega.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovi samo doruckuju,rucaju i veceraju .
umro kardelj ,umro tito, mile dodik pomahnito
pa kad samo cujes "bh lider" nestane ti svaki optimizam
Ako ovi iz Evrope budu zeljeli da se dogovore onda će se i dogovoriti . Sve ostalo je smiješno jer se naši političari NIKADA neće dogovoriti bez prisile . Da nam je ovaj dogovor jedini problem lako bi smo ali treba postići još bar tristo raznoraznih dogovora samo da bi prestali nazadovati . O napredku ne mozemo ni razmišljati bar u narednih 10 god !!
...nego što se tiće rješenja za krizu ...ima ga ...samo lijepo kad se dođe u parlament i dom naroda postaviš kakvih "sredstava" ispod fotelja prije nego gospoda dođu za izglasavanje buđeta ,jer su samo tada svi prisutni...to je primjer za sve i svakoga da kada dođe na tu funkciju ubuduće ne da razmišlja o tome kolikoooooooooooooooo ide na njegov račun nego koliko će biti invalid ili mrtav ako samo malo i pomisli na taj račun... e to to je dobro rješenje...
...pa zatvorite ih i natjerajte da se dogovore ...kad se dogovore i čak potpišu sve i kada ih pustite oni sutra u svojim foteljama sve po starom ...pa valjda je do sada svima jasno koja je moć potpisa dokumenata u Bosni i Hercegovini i ostatku svijeta od strane naših predstavnika i političara ( 0 )...da da da 0 % ...koji god plan ,akciju ili ti odluku tj.rješenje potpišu sutra isto krše...valjda za njih jedino vrijedi ona da zakoni postoje da bi se kršili ,jebeheš li ga ...
Konklava je zakon. Dok ne zavrse posao nema izaci iz crkve. Ove nase treba u kakav cumez zatvoriti i dok se ne dogovore nema im van.
Jedinstvena prilika da se svim doticnim liderima zabrani povratak u Bosnu i Hercegovinu,
Najpatriotskiji cin bi bio da im se u radnu veceru doda malo praha sa mirisom badema...
Nista novo sve po starom ...
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/10713/tajna_veza_lagumdzije_i_dodika_crveno_da_ne_moze_crnje.html
Zestoko. Ali, dobar su fol skontali, sastanu se ko fol 'zabrinuti' da pregovaraju a oni zavrsavaju svoje privatne poslove, ha ha ha ha ha. Dobri su dobri. Narode, vidite li vi ovo??!! Dobro je Ismet Horo rekao, 'Saudijci su za sve krivi'.. a to su oni sto vozaju Audi :))
Ma rumuni su kraljevi. Trebalo bi kao I oni okitit bandere sa politicarima. Taman sad pred bajram
Biće postignut dogovor samo ako onim koji koče zaprijete da će izbacit im prljav veš, a svi ga oni imaju u neograničenim količinama. Bez te metode ništa neće mać.
Bit ce postignut dogovor,a to je da se obavezno nastave dogovarati
Sve ovo maltretiranje i mrcvarenje oko Predsjednistva koje nas toliko koci, mozemo zahvaliti Harisu Silajdzicu, koji je srusio Aprilski paket, a koji je predvidjao 1 Predsjednika BiH! Hvala mu!
qualis rex, talis grex.(Like king, like people=kakav kralj takav narod i obratno,kakav narod takav kralj).Mi smo ih izabrali da nam kvare dane lošim vjestima.Oni koje nismo birali,a obesele nas i donose dobre vijesti su naši Zmajevi.NAPRIJED ZMAJEVI!!!(jebeš političare)