Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@miko lav hvala na informaciji i dobro pratit njega i debelog fasistu i lopova s laktasa! Informator ko da si samo daj informacije! evo malce o fasisti lopovu s laktasa: http://www.bosnjaci.net/pril og.php?pid=34442 BOSNA4EVER!
Ma kakva prava odluka. Evo sad sam vidio neke fotkice. Oni se vole pravo, čak šta više ne mogu jedan bez drugoga. Još juče su se neformalno sreli na jednom koktelčiću u Žepi, bez Incka, Solane, MZ. Smješkaju se, pričaju, Mile provaljuje po običaju, malo čopaju meze...itd.
Pisem mjesecima da Francuska,Velika Britanija,Ceska,Slovacka,Grc ka,Solana i dalje stite i podrzavaju srbiju,da hoce raspad drzave Bosne i Hercegovine,da hoce da legitimisu genocidnu tvorevinu rs,da je iNzko Iskren covjek i dalje ga podrzavam al da Solana i dalje ima neprijateljsku poziciju nad Bosnom i Hercegovinom. Eh Solana Solana nismo ovce jadnice znamo mi vec dvadeset godina tvoje igrice s drzavom Bosnom i Hercegovinom. Ima izdajnika koji rade ko sto vi trazite al Bosna je Bosna SUVERENA drzava koja ima svoj USTAV,USTAJ BOSNO I BRANI SVOJE! Ne dopustaj vise da te gazi i poscjenjuju,prije svih ovih sramnih drzava koje sam nabrojao postojala je Bosna,treba im osvjezit selektivnu memoriju! BOSNA4EVER!
SAMO OSTANI PRI SVOJOJ ODLUCI. BRAVOOOOOOOOOOOO
Regionalizacija nije niti Tihićeva niti SDA ideja.Prijedlog regionalizacije BiH je opća politička tekovina u BH. Ideja je u opticaju odavno. I SZBiH je uz tu ideju. Koliko znam i SDP...Problem je što srpska strana ne pristaje uz takvu ideju, odnosno pristaje, ali mimo RS... A SDA sto se tiče, uvjeren sam ceka je ista sudbina kao i SDS. Problem je samo što se kod državotvornih BH orijentiranih snaga i specifično kod Bošnjaka, još nije pojavila stranka takvog patriotskog naboja i svijesti kakvu u RS pokazuje Dodikova SNDS. Kod dobrog dijela intelektualaca BH patriotska domovinska svijest je isto sto i lokal patriotska anti BH Dodikovska svijest, tj. \"utočište hulja.\" Nije onda čudo što de facto nemamo države.
Nisam glasač SDA, ali on je imao najbolji prijedlog sa regijama, što jest jest!
ŽIVIO PREDSJEDNIK TIHIĆ I SDA
Cijeli nas region nije nikada bio u goroj geopolitickoj poziciji nego danas. Tice se to svih drzava bivse Juge (osim Slovenije). Ali prije svega BiH. Nije problem u RS. Ovakva kakva je, BiH je zapadnjacka ideja. A svi dobro vidimo da nije funkcionalna. Pa i Zapad to vidi (prije svega EU). Ali, njima vise treba ovakva nefunkcionalna BiH da bi mogli da igraju svoju ulogu - ulogu civilizovanih gubernatora koji vrse svoju misiju nad divljacima, nego BiH Evropa. Velike su slicnosti ali jos vece razlike izmedju naroda u BiH. I zato RS ostaje u BiH, ali uvijek na \"granici\", uvijek sa mogucnoscu otcepljenja koje se naravno nikada nece desiti. Sa druge strane, FBiH ce uvijek lajati na te \"proklete\", \"genocidne\" Srbe ali nikada nece pristati na otcepljenje. I eto, to je taj klinc koji ce trajati do neke nove svjetske kataklizme, neke nove geopoliticke igre... A zivot svima nama polako \"curi\".... A covjek bi htio da malo i prozivi... \"Bem ti zivot....
Ne popustaj Tihicu ovaj debeki krmski lopov s laktasa cete zgazit ak samo ima priliku,zgazit i pljunut,zapamti! Zato pamet u glavu i ponosno kazi istinu i cilj kojem ide ova genocidna tvorevina s lopovom na celu srama! BOSNA4EVER!
Izbor je jasan: ili SDA ili BiH.
Demagogija i prodavanje one stvari pod bubrege. Jer kada je to narod aminovao Dayton da se eto sada bez iste takve narodne volje to ne može mijenjati....Tihića mnogi potcjenjuju. To je liska br. jedan u Bošnjaka, kod kojih je opet totalno pao. Njegova stranka je nesto poput međeda koji odumire zahvaljujući trulom kompromiserstvu. Ali sada kada je rješeno pitanje liderstva u stranci, on i stranka mu demagoški zaoštravaju retoriku jer sve što im je sada u vizuri jesu izbori slijedeće godine.
Nes\' nas dvaput na istu foru !! Prodaj to nekom drugom. Jos se sjecam proslog ljeta i turskih zastava, jedva zivu glavu izvukoh ! Ovaj put cemo drukcije.
Suljo se neki dan malo zaletio i ispao naivan ! Sada pokusava da spusti loptu ! Nije sporna BiH. Ako to nesto znaci , ja je priznajem ! Ali taman toliko koliko se u njoj priznaje Srpska . Ako se u BiH, osporava Srpska ,Srbi osporavaju BiH. Kosulja je uvjek bliza od kaputa ! Onog momenta kada sarajevski politicari shvate, da je Srpska realnost i da ruseci Srpsku ruse BiH ,mozda ovaj komad geografije dozivi bolje dane. A ako ne shvate, ode Bosna niz vodu , bez obzira na tlapnje o njenoj \'\'hiljadugodisnjoj\'\'drzavnosti \'\'od Kulina Bana i dobrijeh dana\'\'...ebo to !
U sklopu nove Republike Bosne pet regija (po abecednom redu): Hercegovina, Krajina, Podrinje, Posavina, Semberija.
Ja vam kazem da jedini politicari koji rade za cjelovitu BiH su HRVATSKI politicari.Jer nije u interesu Hrvatske da se podjeli BiH u muslimanski dio i srpski i hrvatski...Cijela BiH je bila sustavni dio Hrvatske,a ako takva vise nesmije da bude,onda mora ostati cijela...jer tako se odvaja Hrvatska od Srbije! Jos jednom jedini politicari koji se bore za cjelovitu BiH su HRVATSKI. Dokazi: Mesic,Ukidanje Herceg-Bosne,Protivljenje odcjpanja RS,) Ljudi zaboravite Hrvatsko-muslimanke sukobe koji su Srbi izazvali jer su znali ako nas zavade doce do svojih cilja. Jedna nam je domovina BiH (Bosna i Hrvatska)