Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kad ce vec vise ovog lika neko roknuti??
Mile boli te uvo šta pričaju baščaršijski feudalci,Gregorijan i ostali uprljani kondomi.Iza tebe stoji ruski kapital,a ko ustane protiv Rusije tome koža ne valja ni pet para.Gdje je sada onaj jalijaš Bakir Hadžiomerović da dođe u Brod.Došao bi on zajedno sa onim otpadom Vaskovićem ali im treba viza.He,he,he.VIJEČNAJA SLAVA MAJCI RUSIJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DA ŽIVI BESKRAJNO VELIKA RUSIJA(RASIJA)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://mladi-snsd.blogspot.com/2008/11/prudski-sporazum.html Ko procita shvatit ce ili nikad nece!
USTAV ILIPODJELA .ŠTA U PRIORITETU.DALI ČE SE ULOŽITI AMNDMAN NA AUTO KEFALNE INSTUTICIJE NA UZORU MONTE NEGRO .da se čuvanje povjeri KOZAČKO VOJSCI .IIIII MOŽE LI IKO PRENIJETI SRPSKE UTISKE U OBILJEŽAVANJU 150, GODINA DRŽAVNOSTI U ITALIJI DODIK MALO PREŠUČUJE O LIČNOM PRISUSVOVANJU NIJE ŠALA 15O ta OBLJETNICA iiiiii
TIHICU, BOJKOTUJ OVAJ SASTANAK, u ime onih Bosanaca i Hercegovaca kojima je BiH jedina domovina, inace ce ti to biti politicki krah, a gradjani BiH ce biti jos blize novom ratu. SHVATI VEC JEDNOM, da je jedini cilj tvojih sagovornika - ove dvojice arogantnih manekena, rasturanje Bosne i Hercegovine i da im ljubljeni glavni grad bude Beograd, odnosno Zagreb. Budi CASTAN COVJEK, pa im samo poruci da koliko se god oni angazovali da uniste BiH, ona ce ZAUVJEK BITI SUVERENA I JEDINSTVENA U MEDJUNARODNO PRIZNATIM GRANICAMA. Ko ovaj put dirne i Bosnu i Hercegovinu, ruke ce mu se osusiti.
\"Razgovarat ćemo o svim pitanjima iz Pruda\". mile oslobodjeni kmetu turski pa sto ponovo razgovarati ako ste se vec \"dogovorili\". i kakav je to razgovor kad ti vec kazes da je za tebe sve zavrseno.
Razgovarat ćemo o \"mehko kuhanim JAJIMA jutros u menzi\"... Nemoj te se vi ništa dogovarati, odosmo u kur.c
dabogda tihicu djecu pravio, a covic tebi, a njemu tihalo.. pa vam se djeca kurvinim sinovima zvala
Nevjerovatno kako je ovaj odron od politicara uporan da se docepa imovine BiH..... Dio kolaca je vec sebi zapikao, naravno Srboje Tihic ce mu pomoci oko toga.... U suštini uvjek se dogovore kako odronu od politicara odgovara.