Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znate zasto je ovo uradjeno..?Pa zato kada ovi iz RS-a sada raspisu referendum,zele povuci Rasima iz BiH,jer misle da mi nemamo vise Generala da nas vode..Boga mi ste se grdno prevarili.. P.S. Pa hajde vise s`tim referendum,sta ste razvukli ko hodza teraviju..Ha ha ha ha ha ha :)
Ovome bi ja isto ucinio.
Ratni zlocinac je ratni zlocinac, samo derati.
sine zutouhe kuje i ne znanog unproforca, hajd u afganistan, braca te cekaju da se boris za pravu stvar ,klerofasisto mali
Podrska Rasima ljudino!dok su mnogi cesali m**a po zapadu Ti si branio svoj narod on srbskih krvolocnih siledzija i ubica! Da Bog da vam srbi,vasu djecu pomilovali ko sto su Bosnjacku vase divljacke krvolocne horde ubica! BiH4EVER!
Jadni haski sudu,ti nici sposoban a ni orijentisan dat ULTIMATUM nacistickoj srbiji za isporucenje ratnih zlocinaca hitlera ratka mladica i gorana hadzica a ovamo nesto pritiskujes mnogo Bosnohercegovackog de Gola! SRAMOTA je i haske maskarade suda ko i cjele srbske kolektivne paranoje genocidasa da se i dalje BiH-a GAZI i podcjenjuje,ucjenjije i omalozava!ZRTVE Serbenice ko i sve ostale Bosnjacke zrtve nacista srba zasluzile se PRAVDU a ne pljuvanje i GAZENJE! BiH4EVER!
OVAJ GENERAL JE HEROJ, A NE ZLOCINAC, TREBALO BI DA RAZLIKUJETE OKUPATORE OD ONIH KOJI SE BRANE, A NE DA POISTOVJECUJETE POSTENE LJUDE SA ZLOCINCIMA I KOLJACIMA. NE PRAVITE OD OKUPATORA I FASISTA ZRTVE! GENERALE DELICU POZLATILE VAM SE STOPE GDJE PRODJOSTE I ODBRANISTE CELJAD OD FASISTICKIH KOPILADI....