Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muhidinu Alicu svaka cast :) A sto se tice zlatnih ljiljana, kojih nema vise (sto je i sam Radzo izjavio i sto ostali borci znaju) od maksimalno 800 je sitnica je prema odjednom izniklih 5000 (?!) , sto ide u prilog tvrdnjama da se radi o politickoj pozadini protesta, bas u momentu kada je rs usvojila zakon o povratu nelegalno stecene imovine, vise je nego ocigledno da zlatni ljiljani grubo atakuju na pocetak funkcionisanja pravnog poretka u Federaciji, koji je najveca prijeteca najodgovornijim za ekonomski kolaps u FBiH, odnosno za pljacku drzavne imovine. Preporuka Radzi i zlatnim ljiljanima je da sacekaju povratak svih funkcionera, ministara i politicara na radna mjesta, pa neka tad, ako nemaju bolji nacin, prijavom na proteste prijave svoja potrazivanja. U BiH nikome koji su prozivjeli ratne strahote, posebno ne demobilisanim borcima, nihovim porodicama, ratnim vojnim invalidima (svi su invalidi) i nikome normalnom nije do rata, ni do mirisa krvi i baruta.
za svoje stolice...
NE bi bilo rizika da nije dupelizackog-rodbinsko-vlastodrzackog profitiranja i yebbavanja u zdrav mozak. Dokazali su se pravo svi vlastodrsci, od prvog do zadnjeg, dokazali si kako cijene borce..od Ilije, Sefera i ostalih... prodaju borce i ne zele da znaju za njih, budzet se kroji na borackim ledjima i ljudima koji su dali ZIVOTE i dijelove tijela za seronje na vlasti da se mogu sepuriti sa sve vecim goozovima. Nevidjeno Licemjerje vlastodrzacke elite... i opravdan protest.. sve u svemu jos jedna od u nizu od zalosnih prica na brdovitom balkanu.. .. ne znam kada cemo vise dotaci DNO DNA .. da se zna... Podrska PROTESTU!