Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
unistili ste bolnicu, eno na bijednom posao.ba traze specijaliste. u ratu je cetnici nisu unistili a vi ste gori od cetnika u miru- "nasi cetnici"
haha pa oni uopste ne kontaju da jebu i buducnost svoje djece. nekog tetka gurnula u neku instituciju preko sda i konta svijet je njegov a djeca ce da mu prose na ulici, gdje ce raditi i kako ce zivjeti.@johnnysinsmofos
ZBOG VAKIH SITUJACIJA MI JE ŽAO ŠO BAKE NEJMA DVIJE ŽENE !!!
Mozda ima ljubavnicu :-)
najbolji komentar :)
Iz pouzdanih izvora sam dobio informaciju da je UKCS-u zaveden rad red i disciplina, odgovorno tvrdim !
Hvataj se metle smekeru
Reci nam Sebija KO JE TOOOO KAŽI KAŽI KO JE TOOOOOOO...
ne kontam ove poltrone uhljebe...to su valjda najgori roditelji na svijetu koji podrzavaju ovakvo stanje a djeca im zbog toga buducnosti nemaju. gdje ce vam djeca raditi? kako ce zivjeti? gdje ce zivjeti?
ovi iz sda misle da je bas svima ispran mozak. gdje su vam radna mjesta. u njemackoj i na novom zelandu jel hahahah. zivite od svjetske sadake i "na teku" kod mmf-a najvecih lihvara na svijetu zbog kojih ce vam djeca guze davati da vrate dug
Seko, smeksaj mi chunu
Sebiju ce nasljediti Sebija jer zasto ne :(
Ma nju opet postavite pametan narod ode u Njemacku radi ovakvih budala. Eno u ambasadi ne mozes dobit termin prije osmog mjeseca koga drugog nego nju ili nekoga ko je iz familije baketa nek se j... svi skupa ;)
Ima Zlatna Kahsika jos 3 zene ,pa konkurisat ce jedna!
POSTAVITE KOC, ON NECE OTPUSTATI I SMJENJIVATI DOBRE I KVALITETNE LJUDE
Niko, Sebija je jednostavno nezamjenjiva, ko krediti MMF. Ko Fadil. Eto sad još samo recite da NE ZAPOŠLJAVAJU !! NEzamjenjiva ko PAntelija u filsmaskom everegrinu Maratonci trče počasni krug. Al bukvalno.
evo ja nominujem Senku Mesihović-Dinarević. zena koja zasluzuje da bude direktorica bolnice, i koju je kurva Sebija nezasluzeno zamijenila
@Stelt117 "Nastelio diplome"?? nastelio joj diplomu?? nastelio joj diplomu a sve ovo uspjela u zivotu (http://m.novi.ba/clanak/53224/nezapamcena-osveta-najgora-studentica-smijenila-studenticu-generacije)?? ne lupetaj
i poaslije dinastije opet dinastija........ a gdje će ona ako je ne izaberu, jest da je misaona imenica, ali eto pitam
Za nju nema zamjene.
Nista dok neki doktor Udo ne otvori privatnu kliniku Svarcvald i da gradjani sami sebi uplacuju zdravstveno u toj klinici koje vazi samo za tu kliniku.Jer sto bih ja uplacivao u kapitalizmu doprinose u neki fond kojeg crpe razne pijavice , tuberani , paraziti a kad se dijele poslovi i povlastice mene nigdje u semi.Jesam li ja siso veslo ili sta?