Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ko ce drugi nego Danac. Tako je Anders, treba BiH primiti u NATO po hitnom postupku i tu pricu zavrsiti.
nasi momci ucestvuju u nato operacijama jos od 2004 godine i ako to nije dovoljno dobro onda nikada nece ni biti.tacka ko kuca.a nasi usrani politicari i ministri odbrane nebi smjeli ni u snu izustiti ovo sto sam napisao pred ovim supcima.
Nije apsurdno uopće. O Bosni i Hercegovini se uvijek govori, jer je ona uvijek pravo mjesto i pravo vrijeme da dobijete sve što vam treba! Bosna je dobra za sve, osim za njeno stanovništvo! http://heavymahalci.blogspot.com/