Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Adi > Adi, (moj te gladi) mozda ce ti \"vasi\" politicari poceti da rade posao... \"Moji\" > politicari nikad ne bi prodali JEDINU drzavnu naftnu kompaniju strancima. > Ko da su je oni pravili, trag im se zametnuo. ni moji
To se ne izjavljuje vec se uradi Mujezinovicu. Ne vjerujem u to, prica za malu djecu. Covjek kad izgubi nogu najvise sto moze dobiti jeste proteza.
@@Ahe Nisi shvatio Adija. Sta odmah pucas na nacionalizam. Covjek je u pravu.
sta je sa pumpom na Č.Vili porusili je totatalno , nije valjda uzrok staza za pjesake ili opet grade neki Trzni centar.
Mozete da mi ga fafate, vraticu se ja jos!!!
A koji su to tvoji matere ti? Jesu l Srbi? - Prodali kompletnu naftnu industriju Rusima - da bi im ovi dali sadaka-kredit - da popune dubioze u dzepu administracije. Jesu l Rvati mozda? Hrvatska je prodala sve zivo sto se moze prodat a na tapetu su i Brijoni - nego - ovako jaranski savjet - nemoj da ti pamet prave HTV ili RTS - malo ukljuci svoj glupi mozak pa ces vidjet gdje si ti gdje smo mi a gdje su oni. Retardu jedan.
Adi, (moj te gladi) mozda ce ti \"vasi\" politicari poceti da rade posao... \"Moji\" politicari nikad ne bi prodali JEDINU drzavnu naftnu kompaniju strancima. Ko da su je oni pravili, trag im se zametnuo.
E i bilo je vrijeme da se ovo raskine izgleda da ce i ovi \"nasi\" politicari poceti pomalo radit svoj posao stisla recesija pa nemaju druge