Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
А видим Срби се убише од права у ФБиХ
Ceca - Lepotan ( uzivo) https://www.youtube.com/watch?v=mjVPQGHKoqM
"Otkad te vidjeh ja nemam mira"
Treba osnovat i glasat za socijalisticku partiju komunista, i da Sav narod Bude clan, jedino tako ce sve ove stranke svih fundamentalista da padnu kao kucica od karata,!!!!!!!!!!
Samo dobar pendrek Titove milicije, za sve ove fanatikose, i krivu drinu ispravlja!!!!!
Pa ti si Predsjednik manjeg BIH entiteta. Slažem se da ti ingerenciju nisu nešto velike ali znam i to da ti dio problema leži i u većem BIH entitetu. Ako ste sposobni da budete toliko dugo zastupljeni u političkom životu prvenstveno Bošnjaka u manjem BIH entitetu, onda bi trebalo da ste sposobni i da Bošnjački narod vratite prema Aneksu 7. Imali ste dovoljno vremena da situaciju popravite.
moze mu se, moj Ramirez... :D
ja suplje braco moja, a koalicija domovina dize ruke u parlamentu za svaku tacku dnevnog reda za koju DNS ne podrzi SNSD.... ali sta ces narod je ovca i treba ga sisati
Pa nije ni tako loše. 92-95 su mučili i ubijali.
Bori se Salkiću, zato su i izabran....Šta kukaš, kukaš li kad dobiješ platu....Oznoji se malo ko i svaki drugi radnik, valja platu zaradit...